مواد لازم و آموزش همبرگر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش همبرگر
همبرگر یک غذای مشهور و محبوب در سراسر جهان است. چون خیلیها این غذا را دوست دارند، دستورهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. در ادامه با رضیم همراه باشید تا آموزش جامع و گام به گام تهیه همبرگر را یاد بگیرید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۶۰۰ گرم |
نان همبرگر | ۴ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
سیر | ۲ عدد |
آرد سوخاری | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آموزش همبرگر
مرحله اول
برای درست کردن همبرگر خوشمزه، ابتدا گوشت چرخ کرده را یک یا دو بار چرخ میکنیم تا نرمتر شود. سپس آن را روی یک سطح صاف مثل تخته آشپزخانه میگذاریم. بعد پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده میکنیم. برای این که آب پیاز را بگیریم، آن را میفشاریم و سپس به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در مرحله بعدی، سیر را هم با رنده ریز رنده کرده و به مخلوط گوشت و پیاز اضافه میکنیم. حالا کمی وسط مخلوط را با دست باز میکنیم و تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم. بعد مقداری نمک و فلفل سیاه هم اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
بعد از این که گوشت و مواد دیگر به خوبی مخلوط شدند، اگر مخلوط شل بود، یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری به آن اضافه میکنیم تا مایه همبرگر منسجمتر شود. دقت کنید که اگر آرد بیشتری از آن اضافه کنید، ممکن است همبرگر خشک شود.
مرحله چهارم
اگر مایه همبرگر هنوز شل است، کمی دیگر آرد سوخاری اضافه میکنیم تا خوب جمع شود. یکی از مراحل مهم در تهیه همبرگر، ورز دادن گوشت است. در این مرحله، باید حدود ۱۵ دقیقه مواد را ورز دهیم تا خوب چسبناک و یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا مایه همبرگر را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم و هر قسمت را به شکل گرد در میآوریم. سپس آن را بین دو لایه پلاستیک فریزر میگذاریم. برای این کار، میتوانید از یک قالب گرد یا درب یک شیشه استفاده کنید.
مرحله ششم
برای قالب زدن همبرگر، یک لایه پلاستیک داخل قالب گرد میگذاریم، سپس مایه همبرگر را داخل قالب فشرده میکنیم تا شکل بگیرد و بعد از قالب خارج میکنیم.
“““html
پس از اینکه همبرگرها آماده شدند، آنها را به مدت یک ساعت در فریزر قرار میدهیم تا کمی استراحت کنند.
مرحله هفتم
برای پختن همبرگرها، شما میتوانید از دو روش استفاده کنید. بیشتر افراد در منزل همبرگرها را در روغن سرخ میکنند، اما اگر گریل دارید، حتماً از آن استفاده کنید. گریل کردن کمک میکند تا همبرگرها شکل خود را حفظ کنند و آبدار بمانند.
مرحله هشتم
اگر گریل ندارید، یک تابه مناسب بردارید و آن را کمی با روغن چرب کنید. سپس تابه را روی حرارت قرار دهید و همبرگرها را در آن بگذارید. بعد از اینکه یک سمت همبرگرها سرخ شد، آنها را برگردانید تا سمت دیگر نیز سرخ شود. در نهایت، همبرگرها را با خیارشور، گوجهفرنگی، کاهو و نان مخصوص همبرگر سرو کنید.
نکات آموزش همبرگر
همبرگر با گوشت چرخکرده و سویا
اگر میخواهید همبرگر خود را از مخلوط سویا و گوشت چرخکرده درست کنید، برای ۴ نفر به ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده و نصف پیمانه سویا نیاز دارید. ابتدا سویا را به مدت ۱۵ دقیقه در آب سرد بخیسانید تا خوب حجیم شود.
سپس با فشار دست، آب اضافی سویا را بگیرید و آن را برای چند دقیقه در یک تابه مناسب تفت دهید تا آب اضافهاش کاملاً تبخیر شود. بعد از خنک شدن سویا، میتوانید آن را به دیگر مواد همبرگر اضافه کنید.
جمع شدن همبرگر هنگام پخت
بهترین روش برای پخت همبرگر استفاده از صفحه گریل است. اگر توجه کنید، اکثر رستورانهای حرفهای همبرگر را روی گریل میپزند. با گریل کردن، آب همبرگر سریع تبخیر نمیشود و به همین خاطر همبرگر جمع نمیشود.
البته شاید همه گریل نداشته باشند و مجبور شوند همبرگر را سرخ کنند. اگر تابه دو طرفه دارید، کمی آن را چرب کنید و همبرگر را با حرارت بالا بپزید. در طول پخت همبرگر را جا به جا نکنید، زیرا این کار باعث میشود آب بیندازد و جمع شود.
زمان پخت همبرگر
اگر میخواهید همبرگر شما کاملاً آبدار باشد، باید آن را به مدت ۶ دقیقه سرخ کنید. اگر دوست دارید همبرگر نیمه آبدار داشته باشید، باید آن را به مدت ۸ دقیقه سرخ کنید. و اگر همبرگر خشک میخواهید، زمان پخت آن باید ۱۰ دقیقه باشد.