مواد لازم

مواد لازم و آموزش هواری تن ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش هواری تن ماهی

هواری تن ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی در جنوب کشور ماست که برای صرفه‌جویی در زمان، به جای ماهی تازه از تن ماهی استفاده می‌شود. در آماده‌سازی این غذا می‌توانیم با توجه به سلیقه‌مان از شوید تازه یا خشک استفاده کنیم. برای مشاهده مراحل دقیق و کامل تهیه هواری تن ماهی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۴ حبه
گوجه فرنگی ۳ عدد
تن ماهی ۱ عدد بزرگ
شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری
برنج ۲ تا ۲٫۵ پیمانه
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری

آموزش هواری تن ماهی

مرحله اول

در ابتدا برای تهیه هواری خوشمزه با تن ماهی، باید پیاز را به صورت ریز خرد کنیم. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا روغن کمی داغ شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم و آن را به خوبی تفت می‌دهیم تا سبک شود. وقتی پیاز کمی تغییر رنگ داد، سیرها را به صورت ریز خرد کرده و به قابلمه می‌افزاییم. سیر را نیز کمی تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود.

مرحله سوم

سپس گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت خرد شده به مخلوط پیاز و سیر اضافه می‌کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا گوجه‌فرنگی نرم شود. در ادامه تن ماهی را به مخلوط می‌افزاییم و هم می‌زنیم تا همه‌ی مواد به خوبی ترکیب شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله، شوید خشک، تخم گشنیز، زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک را به قابلمه اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم. حالا مخلوط را برای چند دقیقه روی حرارت کم می‌گذاریم تا عطر ادویه‌جات در آن منتقل شود.

مرحله پنجم

برای تهیه برنج، ابتدا آن را با آب و مقداری نمک می‌پزیم. وقتی برنج پخته شد، آن را به مخلوط تن ماهی اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم تا برنج کاملاً با بقیه مواد مخلوط شود. سپس برای چند دقیقه دیگر روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا طعم‌ها به هم بخورد.

مرحله ششم

در نهایت، هواری تن ماهی را در ظرف سرو می‌کشیم و با ترشی یا سالاد سرو می‌کنیم. نوش جان!

“““html

مرحله سوم

حالا تخم گشنیز را به همراه زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک به قابلمه اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته و با مخلوط‌کن به حالت پوره درمی‌آوریم.

مرحله چهارم

در این مرحله، پوره گوجه‌فرنگی را به قابلمه اضافه می‌کنیم و حدود ۱۰ دقیقه منتظر می‌مانیم تا آب پوره قوام بگیرد. حالا تن ماهی را باز کرده و روغن اضافی آن را دور می‌ریزیم و سپس به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حتماً تن ماهی را از قبل به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا از سالم بودن قوطی مطمئن شوید ( روش تشخیص تن ماهی سالم). حالا تن ماهی را به خوبی با دیگر مواد درون قابلمه مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شود.

مرحله ششم

در این مرحله، شوید خشک را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر مواد را ترکیب می‌کنیم تا یکدست شوند. حالا نوبت به اضافه کردن برنج می‌رسد. توجه داشته باشید که بسته به نوع برنج، باید از قبل آن را در آب و نمک بخیسانیم.

مرحله هفتم

اگر از برنج هندی یا برنج ایرانی کهنه استفاده می‌کنید، نیازی به خیساندن برنج نیست. سپس برنج را به قابلمه اضافه کرده و حدود ۱.۵ لیوان آب اضافه می‌کنیم و حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب سریع‌تر به جوش آید.

مواد لازم و آموزش هواری تن ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله هشتم

پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت زیر قابلمه را کم کرده و چند دقیقه صبر می‌کنیم تا آب درون قابلمه بخار شود. سپس درب قابلمه را گذاشته و اجازه می‌دهیم برنج به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه دم بکشد.

مرحله نهم

پس از اینکه غذا آماده شد، آن را به خوبی درون قابلمه مخلوط می‌کنیم و سپس در دیس می‌کشیم و سرو می‌کنیم. نکته مهمی که باید در نظر داشته باشید این است که تن ماهی خود دارای نمک است و باید مراقب باشید که نمک اضافی به غذا اضافه نکنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا