مواد لازم و آموزش هواری میگو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش هواری میگو
هواری میگو یک غذای خوشمزه ایرانی است که اصالت آن به جنوب کشور برمیگردد. این غذا در استانهایی مانند بوشهر و خوزستان بسیار محبوب است و شباهتهایی به میگو پلو دارد. روشهای پخت هواری میگو بسیار متفاوت است و در هر شهر با مواد مختلف تهیه میشود. اگر به غذاهایی که با میگو درست میشوند علاقه دارید، این غذا را از دست ندهید. برای یادگیری دستور پخت این غذای خوشمزه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای 2 نفر | |
برنج | 2 پیمانه |
میگو | 250 گرم |
پیاز | 1 عدد متوسط |
سیر | 2 حبه |
گشنیز و شنبلیله | 200 گرم |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
پودر زیره و پودر گشنیز | هر کدام ¼ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ¼ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت هواری میگو
مرحله اول
برای تهیه هواری میگو، اول گشنیز و شنبلیله را پاک کرده، میشوییم و سپس در آبکش میگذاریم تا آب اضافی آنها گرفته شود. بعد آنها را به صورت ریز روی تخته آشپزخانه خرد میکنیم.
مرحله دوم
یا میتوانید سبزیجات را در خردکن بریزید و آنها را خرد کنید. سپس گوجهفرنگیها را میشوییم و پوستشان را میگیریم و با رنده ریز رنده میکنیم تا پوره شوند. بعد آنها را کنار میگذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله، پیاز را پوستکنده و میشوییم و به صورت نگینی خرد میکنیم. سیر را نیز پوستکنده و کنار میگذاریم. یک قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن داخل آن میریزیم.
مرحله چهارم
سپس پیازها را در روغن سرخ میکنیم تا کمی نرم شوند. سیر رندهشده را به آن اضافه میکنیم و کمی دیگر تفت میدهیم. بعد سبزیجات خردشده را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آب آنها تبخیر شود.
مرحله پنجم
اکنون رب گوجهفرنگی را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. سپس پودر گشنیز، پودر زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را روی مواد میپاشیم. بعد پوره گوجهفرنگی و میگوها را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا میگوها سرخ شوند.
مرحله ششم
سپس برنج را میشوییم و به مواد اضافه میکنیم. به ازای هر پیمانه برنج، یک پیمانه آب اضافه میکنیم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و میگذاریم تا آب غذا کشیده شود. بعد درب قابلمه را میگذاریم.
مرحله هفتم
در این مرحله حرارت را خیلی کم میکنیم و یا شعلهپخشکن زیر قابلمه قرار میدهیم و میگذاریم تا هواری میگو دم بکشد. وقتی دم کشید، آن را کاملا با کفگیر زیر و رو میکنیم و در دیس میکشیم. نوش جان!