مواد لازم و آموزش هواری گوشت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش هواری گوشت
هواری گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در جنوب کشور ماست که به روشهای مختلف درست میشود. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه هواری گوشت، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۳ پیمانه |
گوشت | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۳ حبه |
فلفل سبز تند | ۲ عدد |
برگ بو | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذا خوری |
نخود پخته | ۱ لیوان |
سیب زمینی | ۲ عدد |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
پودر لیمو عمانی | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
ادویه پلویی | به میزان لازم |
پودر زنجبیل و جوز هندی | به میزان لازم |
آموزش هواری گوشت
مرحله اول
برای تهیه هواری گوشت خوشمزه، ابتدا پیازها را بشویید و پوست بگیرید. بعد آنها را به شکل نگینی یا خلالی خرد کنید. همچنین میتوانید از رنده درشت هم استفاده کنید. سپس یک تا دو پیاز خرد شده را روی حرارت کمی تفت دهید تا کمی نرم و شفاف شود.
مرحله دوم
سپس سیر را به طور ریز خرد یا رنده کنید و به پیازهایی که در حال تفت خوردن هستند اضافه کنید. بعد از اینکه سیر کمی تفت خورد،
“““html
این که کمی تفت خورد، به آن زردچوبه اضافه کنید. بعد از این که پیاز و سیر به خوبی طلایی شد؛ گوشت را به پیاز داغ اضافه کنید.
مرحله سوم
بر روی گوشت زردچوبه، فلفل سیاه و لیمو عمانی بپاشید. کمی گوشت را هم بزنید تا تمام طرف آن رنگ بگیرد. به گوشت پودر زنجبیل و جوز هندی هم اضافه کنید. فلفل سبز را میتوانید به صورت درسته یا خرد شده به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم
بعد از این که گوشت کمی سرخ شد، زعفران را اضافه کنید. در این مرحله، گوشت سرخ شده است و به دلیل ادویههای مختلفی که به آن اضافه کردهایم، تا حدودی طعم دار شده است. رب گوجهفرنگی برای خوشرنگتر کردن برنج در کنار گوشت استفاده میشود.
مرحله پنجم
ابتدا رب گوجهفرنگی را کمی تفت دهید و سپس آن را به مواد داخل تابه اضافه کنید. کمی مواد را هم بزنید تا تمام مواد به رب گوجهفرنگی آغشته شود. برای تهیه گوشت باید برنج را به شکل کته درست کنید.
مرحله ششم
وقتی گوشت کمی رنگ گرفت، به مواد داخل تابه آب جوش اضافه کنید. این آب باید کمی بیشتر از مقداری باشد که معمولاً به خورشها اضافه میکنیم. برنج هم باید در همین آب پخته و دم بکشد.
مرحله هفتم
بعد از اضافه کردن آب جوش؛ در ظرف را ببندید و اجازه دهید که چند ساعتی بپزد. به یاد داشته باشید که به هیچ وجه در این مرحله به گوشت نمک نزنید، زیرا باعث دیرپز شدن آن میشود. حتماً گوشت را روی حرارت ملایم و به آرامی بپزید تا کاملاً مغزپخت شود.
مرحله هشتم
در اواخر پخت گوشت، سیبزمینیها را بشویید و پوست بگیرید. سیبزمینیها را به شکل نگینی و کمی درشت خرد کنید. سپس سیبزمینی را هم به مواد داخل ظرف اضافه کنید.
مرحله نهم
در بعضی از دستور پختها توصیه میشود که سیبزمینی را جدا سرخ کنید و به عنوان تزئین در کنار غذا سرو کنید. هر طور که دوست دارید عمل کنید. بعد از این که مطمئن شدید که گوشت به خوبی پخته شده است؛
مرحله دهم
کمی نمک به آن اضافه کنید. سپس نخود پخته شده را به همراه برنج خیس خورده به آن اضافه کنید. بعد از این که برنج را اضافه کردید؛ مواد را یک بار هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و مقدار آب درون ظرف را اندازه بگیرید.
مرحله یازدهم
برای درست کردن یک کته خوشمزه، آب روی برنج باید به اندازه یک بند انگشت باشد. هنگام خرید برنج میتوانید از فروشنده در مورد این موضوع سوال کنید. بعضی از انواع برنج به آب کمتری برای پخت نیاز دارند و در غیر این صورت شفته میشوند.
مرحله دوازدهم
اجازه دهید که برنج حسابی دم بکشد. بعد از تمام شدن آب برنج، ادویه پلویی را به مواد اضافه کنید. در صورت تمایل و برای مجلسیتر شدن غذا؛ میتوانید کمی روغن هم بر روی برنج بریزید. بعد از دم کشیدن برنج، میتوانید آن را در دیس برگردانید و نوش جان کنید.