آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش وافل بلژیکی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش وافل بلژیکی

وافل بلژیکی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و معروف بلژیک است که می‌توان آن را با طعم‌های مختلف درست کرد. اگر می‌خواهید طرز تهیه این وافل‌های لذیذ را به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید، ادامه مطلب را در سایت رضیم دنبال کنید.

مواد لازم وافل بلژیکی
شیر ۱۸۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۱۴۰ گرم
نمک ۸ گرم
شکر ۴۰ گرم
استارتر خمیر ترش ۸۰ گرم
مخمر فوری ۱ گرم
آرد ۴۵۰ گرم

آموزش وافل بلژیکی

مرحله اول

برای درست کردن وافل بلژیکی، ابتدا کره را در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم و آن را روی بخار آب می‌گذاریم تا ذوب شود. بعد از ذوب شدن، کاسه را کنار می‌گذاریم تا کره خنک شود.

مرحله دوم

در این مرحله، شیر، تخم مرغ، شکر، کره ذوب شده، نمک، مخمر فوری و خمیر ترش را در یک کاسه می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم تا ترکیب شوند. سپس آرد را الک کرده و روی این مواد می‌ریزیم.

مرحله سوم

اکنون با استفاده از یک قاشق، مواد را هم می‌زنیم تا یک خمیر نرم درست شود. سپس این خمیر را در یک کاسه چرب شده می‌ریزیم و روی آن را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم حداقل ۴ ساعت در دمای اتاق بماند تا استراحت کند.

مرحله چهارم

بعد از این زمان، خمیر را کمی بهم می‌زنیم و به چونه‌های ۹۰ گرمی تقسیم می‌کنیم. حالا وافل ساز را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا گرم شود و سپس چونه‌ها را درون وافل ساز قرار داده و ۳ تا ۴ دقیقه می‌پزیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه هر دو سمت وافل‌ها رنگی طلایی گرفت، آن‌ها را از وافل ساز خارج می‌کنیم. اگر وافل ساز نداریم، می‌توانیم وافل‌ها را در تابه گریل یا ظرف اسنک ساز نیز بپزیم.

مرحله ششم

اگر بخواهیم وافل‌ها را در اسنک ساز درست کنیم، مقدار خمیر هر چونه را کمتر باید بگیریم. در نهایت، وافل‌ها را در ظرف سرو قرار می‌دهیم و می‌توانیم آن‌ها را با موادی مانند عسل، خامه یا میوه‌های فصل میل کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا