مواد لازم

مواد لازم و آموزش واویشکا بوقلمون برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش واویشکا بوقلمون

واویشکا بوقلمون یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در شمال ایران است. برای یادگیری کامل طرز تهیه این غذا، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه بوقلمون ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۸ عدد متوسط
پیاز ۴ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
غوره بی دانه ½ فنجان
کره ۵۰ گرم
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش واویشکا بوقلمون

مرحله اول

برای درست کردن واویشکای بوقلمون، ابتدا باید گوشت بوقلمون را با ۲ لیوان آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید تا آب جوش بیاید. سپس کف‌هایی که روی آب می‌آید را پاک کنید و دور بریزید.

مرحله دوم

دقت کنید که جوشاندن گوشت بوقلمون فقط به خاطر از بین بردن بوی ناخوشایند آن است و نیازی به پختن کامل آن نداریم. سپس گوشت را آبکشی کرده و به تکه‌های کوچک مانند گوشت خورشتی برش دهید.

مرحله سوم

حالا پیاز و سیر را با دقت خرد کنید. سپس یک تابه روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن داخل آن می‌ریزیم. پیاز و سیر را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می‌دهیم تا نرم شوند.

مرحله چهارم

زمانی که سیر و پیاز سرخ شدند، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. سپس تکه‌های گوشت بوقلمون را همراه کره، دارچین و پاپریکا به تابه اضافه کنید.

مرحله پنجم

گوشت بوقلمون را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود. سپس غوره را اضافه کنید. بعد گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کرده یا پوره کنید و به تابه اضافه کنید و با بقیه مواد خوب مخلوط کنید.

مرحله ششم

در این مرحله درب تابه را بگذارید و اجازه دهید خوراک به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. وقتی گوشت بوقلمون پخته و واویشکا جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید و می‌توانید به همراه نان یا برنج میل کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا