مواد لازم و آموزش واویشکا مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش واویشکا مرغ
واویشکا مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی از استان گیلان است که با دستورهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری این آموزش آشپزی، با سایت رضیم ادامه دهید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
گوجهفرنگی | ۱ عدد |
فلفل سبز | ۲ عدد |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت واویشکا مرغ
مرحله اول
برای درست کردن واویشکا مرغ گیلانی، اول گوشت مرغ را به تکههای نازک یا حبهای خرد کنید و بعد از شستن، کنار بگذارید. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت دهید.
مرحله دوم
وقتی که پیاز نرم و شفاف شد، کمی زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس سیر را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
مرحله سوم
حالا تکههای مرغ را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها عوض شود. وقتی که مرغ خوب سرخ شد، گوجهفرنگی را پوست کنده و به صورت ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید.
مرحله چهارم
در ادامه، فلفل سبزها را خرد کنید و آنها را همراه با آب لیمو ترش و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن خوب مواد، درب تابه را بگذارید تا مرغ به خوبی بپزد.
مرحله پنجم
برای زیباتر شدن رنگ واویشکا، میتوانید یک قاشق غذاخوری رب نیز به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود. در آخر، این غذای خوشمزه را با نان یا برنج سرو کنید.