مواد لازم

مواد لازم و آموزش واویشکا میگو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش واویشکا میگو

واویشکا میگو یکی از غذاهای خوشمزه و آسان ایرانی است که با روش‌های مختلف تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله واویشکا میگو را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو ۶۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۱ حبه
لیمو ترش تازه ۱ عدد
پودر گوجه، پودر پاپریکا و ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و روغن مایع به مقدار کافی

آموزش واویشکا میگو

مرحله اول

برای شروع تهیه واویشکا میگو، اول میگوها را با چاقو به آرامی برش دهید و رگ سیاه را جدا کنید. سپس میگوها را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.

مرحله دوم

پیاز و سیر را رنده کنید. یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن مایع در آن بریزید. بعد پیاز و زردچوبه را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس سیر را اضافه کنید و ادامه دهید تا عطر سیر منتشر شود. سپس میگوها را به تابه اضافه کنید و ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید.

مرحله چهارم

حالا پودر گوجه، پودر پاپریکا، ادویه کاری و مقداری نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و ادامه دهید تا بوی خامی ادویه‌ها گرفته شود. پس از ۱۰ دقیقه آب لیمو ترش را به تابه اضافه کنید.

مرحله پنجم

مخلوط را خوب بزنید و سپس تابه را از روى حرارت بردارید. دقت کنید زمان پخت میگو بیش از حد طولانی نشود، چون باعث سفت شدن آن می‌شود.

مرحله ششم

اگر پودر گوجه ندارید، می‌توانید از ۱ تا ۲ عدد گوجه فرنگی رنده‌شده یا خرد شده استفاده کنید. در پایان، واویشکا میگو را با زیتون، لیمو ترش تازه و نان تازه سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا