مواد لازم و آموزش ورقه بادمجان گیلانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش ورقه بادمجان گیلانی
ورقه بادمجان یکی از غذاهای معروف گیلانی است که با استفاده از بادمجان، گوجه و سیر تهیه میشود و طعم بسیار لذیذی دارد. این غذا میتواند به عنوان یک غذای خوشمزه در کنار کته شمالی سرو شود. ورقه بادمجان به نوعی غذای مشابه املت و کوکو به حساب میآید. چون بادمجانها وقتی سرخ میشوند، روغن زیادی میگیرند، این غذا معمولاً به عنوان یک غذای رژیمی توصیه نمیشود، مگر اینکه بادمجانها را با روغن زیتون در فر بپزید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
بادمجان | 3 عدد متوسط |
تخم مرغ | 3 تا 4 عدد |
سیر | 4 حبه |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت ورقه بادمجان گیلانی
مرحله اول
برای تهیه ورقه بادمجان خوشمزه، ابتدا بادمجانها را خوب بشویید و پوست بکنید. بعد آنها را به صورت حلقه حلقه برش بزنید و به مدت نیم ساعت در آب نمک بخیسانید تا تلخیشان گرفته شود.
مرحله دوم
سپس بادمجانها را در یک ماهیتابه با روغن کافی سرخ کنید و کنار بگذارید. در یک ماهیتابه دیگر کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد سیرهای خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.
مرحله سوم
زردچوبه را اضافه کنید و کمی هم تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. گوجهفرنگیها را حلقه کرده و به سیرها اضافه کنید و با حرارت کم بگذارید تا نرم شوند. در این مرحله نمک و فلفل را هم اضافه کنید و کمی هم بزنید.
مرحله چهارم
سپس این مخلوط را روی بادمجانهای سرخ شده در یک ماهیتابه دیگر بریزید. در یک ظرف تخممرغها را با کمی فلفل و نمک هم بزنید تا یکدست شوند. بعد از این مخلوط روی گوجه و بادمجان ریخته و درب ماهیتابه را بپوشانید.
مرحله پنجم
حالا با حرارت کم بگذارید تخممرغها بپزند. بعد از پخت، مواد را در یک ظرف سرو کنید و با کمی جعفری تازه تزیین کنید. این غذا را میتوانید با نان یا برنج میل کنید.