مواد لازم و آموزش ووپی پای شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش ووپی پای شکلاتی
ووپی پای یکی از تنقلات بسیار محبوب در آمریکا است که شکلش شبیه به یک ساندویچ کوچک است. این دسر از دو کیک گرد و نرم تشکیل شده که به اندازه کف دست هستند و در وسطشان با یک کرم پر میشود. کیکها و شیرینیهای ساندویچی از زمان ویکتوریایی (بین سالهای ۱۸۳۷ تا ۱۹۰۱) وارد دنیای شیرینی پزی شدند. ووپی پای نسبت به شیرینیهای ساندویچی دیگر، بزرگتر است و معمولاً بین دو نفر تقسیم میشود. این دسر جالب یکی از اختراعات مردم آمیش در ایالت پنسیلوانیا است. این افراد به خاطر سبک زندگی سنتیشان که بدون تکنولوژی مدرن است، شناخته میشوند. آنها از کیکهای اضافی برای درست کردن این دسر برای بچهها استفاده میکردند و گفته میشود که بچهها وقتی در کیسه مدرسه خود این دسر را میدیدند، از خوشحالی فریاد میزدند “Whoopie” که به معنای شادی و هیجان است. برای یادگیری کامل نحوه تهیه ووپی پای شکلاتی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم ووپی پای شکلاتی | |
مارگارین یا کره یا روغن مایع | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
شیر یا آب | ۱ لیوان |
کاکائو | ۳ قاشق غذا خوری |
آرد | به مقدار لازم (تقریباً دو و نیم لیوان) |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
آموزش ووپی پای شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه این شیرینی خوشمزه، ابتدا کره را نیم ساعت قبل از یخچال خارج میکنیم تا نرم شود و به دمای اتاق برسد. اگر دوست دارید، میتوانید از روغن مایع به جای کره استفاده کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، کره، تخممرغ و شکر را در یک کاسه مناسب اضافه کرده و با همزن برقی خوب هم میزنیم. وقتی که مخلوط نرم و یکدست شد، شیر یا آب را به آن اضافه کرده و دوباره هم میزنیم.
آموزش ووپی پای شکلاتی
بعد از اینکه مواد مایع خوب مخلوط شدند، باید مواد خشک را به آن اضافه کنیم. آرد را الک میکنیم و به آرامی به مخلوط اضافه میکنیم. باید دقت کنید که مخلوط نه خیلی رقیق شود و نه خیلی سفت.
مرحله چهارم
مخلوط آماده شده را در یک کیسه قیف میریزیم و سپس روی سینی فر که قبلاً کاغذ روغنی روی آن گذاشتهایم، به اندازه دایرههای کوچک میریزیم. نیازی نیست که شکل آنها کاملاً منظم باشد، چون در حین پخت پف میکنند.
مرحله پنجم
سپس سینی را در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود ۸ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد. البته زمان پخت ممکن است بسته به نوع فر متفاوت باشد. بعد از پخت، اجازه میدهیم کیکها خنک شوند و سپس یک طرف آنها را با خامه فرمگرفته پر میکنیم.
آموزش ووپی پای شکلاتی
بعد از آن، با کیک دیگری روی خامه را میپوشانیم. برای تزیین، ۸۰ گرم شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده و روی کیکهای ساندویچی میریزیم. برای پر کردن وسط دو کیک نیز میتوانید از خامه قنادی، شکلات صبحانه یا گاناش استفاده کنید.