مواد لازم و آموزش پاتاتس کوفتسی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش تهیه پاتاتس کوفتسی
پاتاتس کوفتسی یک غذای خوشمزه و محبوب از کشور ترکیه است که با دستورهای مختلفی تهیه میشود. اگر میخواهید طرز تهیه این غذا را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۱ کیلوگرم |
پودر سوخاری | ۲ لیوان |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
جعفری | ۱ دسته |
سیر | ۳ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل چیلی و زیره | به مقدار کافی |
طرز تهیه پاتاتس کوفتسی
مرحله اول
برای درست کردن پاتاتس کوفتسی خوشمزه، ابتدا سیبزمینیها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. سپس آنها را در یک قابلمه آب بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا سیبزمینیها بپزند.
مرحله دوم
وقتی سیبزمینیها کاملاً پخته شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و سیبزمینیها را در آبکش قرار دهید تا خنک شوند. سپس سیبزمینیهای خنک را با رنده ریز در یک کاسه بزرگ رنده کنید.
مرحله سوم
حالا یک عدد تخممرغ، پودر سوخاری، رب گوجهفرنگی و مقداری نمک و فلفل سیاه، فلفل چیلی و زیره را به کاسه اضافه کنید و همه مواد را به خوبی ورز دهید تا مخلوط و یکدست شوند. در ادامه پیاز و سیر را هم با رنده ریز رنده کنید.
مرحله چهارم
سپس پیاز رنده شده را با تخممرغ و سیر رنده شده به کاسه اضافه کنید. جعفری را هم بهطور ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب ورز دهید تا ترکیب شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله بقیه تخممرغها را در یک کاسه مناسب بشکنید و با چنگال هم بزنید تا یکنواخت شوند. مقدار کمی از مواد را به اندازه یک نارنگی کوچک جدا کرده و با دست به شکل دلخواه فرم دهید.
مرحله ششم
یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید تا گرم شود. حالا کوفتههای فرم داده شده را اول در تخممرغ غلطانید و سپس در تابه بچینید.
مرحله هفتم
کوفتهها را کاملاً سرخ کنید و سپس آنها را روی دستمال روغنگیری قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در نهایت پاتاتس کوفتسیها را همراه با فلفل سبز، گوجهفرنگی و نان تازه سرو کنید. نوش جان!