مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاتلیجان کبابی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پاتلیجان کبابی

پاتلیجان کباب، که به نام کباب پاتلیجان نیز شناخته می‌شود، یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار در ترکیه است. این غذا با ترکیب بادمجان و گوشت چرخ کرده درست می‌شود و مانند خیلی از غذاهای ترکیه‌ای، دارای فلفل و گوجه‌فرنگی هم هست. پاتلیجان کباب به عنوان یکی از غذاهای رستورانی در ترکیه شناخته می‌شود و به خاطر محبوبیتش، می‌توانید آن را در بیشتر رستوران‌های سنتی ترکیه پیدا کنید. اگر به دنبال تجربه طعم‌های جدید و امتحان غذاهای بین‌المللی هستید، حتما باید این خوراکی خوشمزه را درست کنید. برای ادامه آموزش تهیه این غذای ترکی با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر
بادمجان 3 عدد
گوشت چرخ کرده 300 گرم
گوجه فرنگی 3 عدد
فلفل دلمه قرمز 1 عدد
فلفل سبز 3 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پنیر چدار یا پارمزان ½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور پخت پاتلیجان کباب

مرحله اول

برای درست کردن پاتلیجان کباب ترکی، ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و آن‌ها را می‌شوییم. سپس آن‌ها را داخل آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی‌شان خارج شود و بعد روی یک بشقاب کنار هم می‌چینیم و کمی نمک روی آن‌ها می‌پاشیم.

مرحله دوم

سپس اجازه می‌دهیم بادمجان‌ها به مدت 30 دقیقه استراحت کنند. در این مدت، باقی مواد را آماده می‌کنیم. فلفل دلمه‌ای و فلفل سبزها را می‌شوییم، کلاهک و هسته‌های آن‌ها را در می‌آوریم و روی تخته آشپزخانه خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

پیاز را پوست کرده و می‌شوییم و به صورت نگینی خرد می‌کنیم. یک تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم و می‌گذاریم کمی داغ شود. سپس پیازها را داخل تابه می‌ریزیم.

مرحله چهارم

پیازها را تفت می‌دهیم تا کمی نرم و بعد کمی طلایی و سرخ شوند. سیرها را پوست کرده و می‌شوییم و خرد می‌کنیم. وقتی پیازها سرخ شدند، سیرها را به آن‌ها اضافه می‌کنیم و دوباره تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

بعد از یک دقیقه، فلفل دلمه‌ای و فلفل سبزهای خرد شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه می‌کنیم و…

“““html

ما مواد را اضافه می‌کنیم و همه را خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملاً ترکیب شوند و به مدت 2 دقیقه تفت می‌دهیم و سپس تابه را کنار می‌گذاریم.

مرحله ششم

حالا مواد را داخل یک بشقاب می‌ریزیم و کنار می‌گذاریم. دوباره تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و روغن سرخ کردنی به آن اضافه می‌کنیم. بادمجان‌ها را با یک دستمال خشک می‌کنیم و سپس داخل تابه می‌چینیم.

مرحله هفتم

در این مرحله صبر می‌کنیم تا بادمجان‌ها به خوبی سرخ شوند و بعد آن‌ها را برمی‌گردانیم تا طرف مقابلشان نیز سرخ شود. وقتی بادمجان‌ها آماده شدند، آن‌ها را از تابه خارج کرده و در یک بشقاب قرار می‌دهیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله هشتم

سپس تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. اگر روغنی در تابه نیست، کمی روغن اضافه می‌کنیم و گوشت چرخ کرده را داخل آن می‌ریزیم و مدام تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله نهم

حالا مخلوط پیاز، فلفل و سیر را که قبلاً آماده کردیم به گوشت اضافه می‌کنیم و همه مواد را مخلوط می‌کنیم. وسط تابه را کمی خالی می‌کنیم و مواد را به دیواره‌های تابه می‌بریم. سپس رب گوجه‌فرنگی را وسط تابه می‌ریزیم.

مرحله دهم

سپس در همان جا با یک قاشق به مدت 1 دقیقه تفت می‌دهیم تا بوی آن گرفته شود. بعد همه مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم و نمک و فلفل سیاه روی آن‌ها می‌پاشیم و نصف لیوان آب اضافه می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش پاتلیجان کبابی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله یازدهم

در این مرحله درب قابلمه را کمی باز می‌گذاریم و حرارت را خیلی کم می‌کنیم تا گوشت آرام آرام پخته شود. وقتی که گوشت پخت و آب غذا بخار شد و به اصطلاح غذا جا افتاد.

مرحله دوازدهم

بادمجان‌های سرخ شده را به مواد اضافه می‌کنیم و 2 تا 5 دقیقه بعد تابه را از روی حرارت برمی‌داریم. سپس از مواد گوشتی و بادمجان‌ها در ظرف مورد نظر ریخته و دو قاشق سس روی آن‌ها می‌ریزیم.

مرحله سیزدهم

سپس لایه‌ای از پنیر چدار رنده شده را می‌ریزیم تا کاملاً روی آن را بپوشاند و بعد آن را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه روی پنیر طلایی شود. سپس سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا