مواد لازم و آموزش پاته سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پاته سیب زمینی
پاته سیب زمینی یکی از خوشمزهترین غذاهای ساده و محلی در جهان است که به صورت سرخکرده تهیه میشود. اگر میخواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه پاته سیب زمینی را یاد بگیرید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد |
آرد نخودچی | ۳ قاشق غذا خوری |
پودر سوخاری | ۲ قاشق غذا خوری |
زردچوبه و نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پیاز | ۱ عدد |
سویا | به مقدار لازم |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذا خوری |
جعفری خرد شده | ۳ قاشق غذا خوری |
پنیر ورقهای گیاهی | به مقدار لازم |
مواد لازم برای مایه سوخاری | |
آب | ۱ استکان |
آرد کامل | ۱ قاشق غذا خوری |
آرد نخودچی | ۱ قاشق غذا خوری |
آرد کامل | به مقدار لازم |
پودر سوخاری | به مقدار لازم |
آموزش پاته سیب زمینی
مرحله اول
برای درست کردن پاته سیب زمینی خوشمزه، اول سیب زمینیها را خوب بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس سیب زمینیها را به همراه ۳ لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید. بعد قابلمه را روی حرارت بگذارید و بگذارید سیب زمینیها بپزند.
مرحله دوم
بعد از پختن سیب زمینیها، پوست آنها را بگیرید و…
“““html
سپس مواد را در یک کاسه مناسب میریزیم. در مرحله بعد، سیبزمینیها را له میکنیم. سپس آرد نخودچی، پودر سوخاری، نمک و فلفل را به کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
سویا را برای سه دقیقه در آب جوش میریزیم و میگذاریم خوب بپزد. بعد از پخت، آن را آبکش کرده و کاملاً آب آن را میگیریم. سپس سویا را در غذاساز میریزیم و بهخوبی له میکنیم. پیاز را شسته و پوست میکنیم.
مرحله چهارم
سپس پیاز را به صورت ریز خرد میکنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. بعد، پیازهای خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم تا طلایی شوند. سپس سویا له شده را به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
بعد از ۵ دقیقه، گوجه رنده شده، رب گوجهفرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و خوب هم میزنیم. پس از یک ربع تفت دادن، زیر شعله را خاموش میکنیم و بعد از سرد شدن، سبزیها را هم اضافه میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مایه سوخاری را آماده میکنیم. برای این کار، یک کاسه برداشته و آرد نخودچی، آرد کامل و آب را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود. حالا یک تکه سیبزمینی را کف دست پهن میکنیم و با مخلوط سویا پر میکنیم.
مرحله هفتم
برای این که طعم بهتری بگیرد، از پنیر ورقهای استفاده میکنیم و یک لایه پنیر روی مواد میریزیم. سپس یک لایه دیگر سیبزمینی روی آن میگذاریم. نکته مهم این است که حتماً سیبزمینیها را خوب ببندیم.
مرحله هشتم
بعد از این که همه سیبزمینیها را بستیم، اول آنها را داخل مایه سوخاری، بعد داخل آرد کامل میغلتانیم. سپس دوباره آنها را داخل مایع سوخاری میزنیم و بعد پودر سوخاری را روی همه آنها میزنیم تا کامل به آرد سوخاری آغشته شوند.
مرحله نهم
یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. سپس پاتهها را درون روغن کم و با حرارت کم سرخ میکنیم تا برشته و مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن، آنها را روی حوله کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافی گرفته شود و در ظرف مناسب سرو میکنیم.