مواد لازم و آموزش پاستا آرابیتا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پاستا آرابیتا
پاستا آرابیتا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و معروف است که ریشهاش ایتالیایی میباشد. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه پاستا آرابیتا، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم پاستا آرابیتا | |
پنیر پارمزان | ۲ قاشق غذا خوری |
پوره گوجه فرنگی | ۱ پیمانه |
نمک | ۲ قاشق چای خوری |
ریحان | ۳۰ گرم |
پاستا بنه | ۳۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل چیلی | ۱ عدد |
روغن | ۲ قاشق غذا خوری |
آموزش پاستا آرابیتا
مرحله اول
برای درست کردن پاستا آرابیتا، ابتدا یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب میریزیم. سپس یک قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چایخوری نمک به آب اضافه میکنیم و قابلمه را روی حرارت بالا میگذاریم تا آب به جوش بیاید.
مرحله دوم
بعد از اینکه آب به جوش آمد، پاستا را به قابلمه اضافه میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه زمان میدهیم تا بپزد. برای اطمینان، بهتر است زمان پخت را از روی بستهبندی پاستا مشاهده کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله یک تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن زیتون در آن میریزیم. سپس سیرها را ریز رنده میکنیم و در تابه کمی تفت میدهیم تا عطر و رنگ طلایی بگیرند.
مرحله چهارم
بعد از طلایی شدن سیر، فلفل چیلی را ریز خرد میکنیم و به تابه اضافه مینماییم، سپس با سیر کمی تفت میدهیم تا طعمها با هم ترکیب شوند. در ادامه، رب گوجهفرنگی را هم به تابه میریزیم.
مرحله پنجم
شایان ذکر است که رب گوجهفرنگی را باید خوب تفت دهیم تا کاملاً سرخ شود و طعم خامی آن از بین برود. سپس پوره گوجهفرنگی و نمک را به تابه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله ششم
در انتها، پاستای آبکش شده را به همراه ریحان خرد شده و پنیر پارمزان به تابه اضافه میکنیم و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم. سپس پاستا را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو میکنیم.