مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاستا آلفرنو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پاستا آلفرنو

پاستا آلفرنو یکی از غذاهای خوشمزه و معروف بین‌المللی است که اصالتش به ایتالیا برمی‌گردد. این نوع پاستا با پاستا آلفردو تفاوت‌هایی دارد، اما به دلیل شباهت اسمی که دارند، بسیاری از افراد نمی‌توانند این دو نوع پاستا را از هم تشخیص دهند. در حالی که پاستا آلفردو معمولاً با گوشت مرغ درست می‌شود، پاستا آلفرنو با سس راگو تهیه می‌شود که شامل مخلوطی از سبزیجات و گوشت چرخ کرده است. برای یادگیری بیشتر درباره این دستور تهیه غذای ایتالیایی، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

“““html
مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا ۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
ساقه کرفس ۱ شاخه
هویج ۳ عدد متوسط
برگ بو ۴ برگ
آب گوجه فرنگی ۱ لیتر
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیوان
کره ۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
جعفری یا ارگانو به مقدار کافی
مواد لازم سس بشامل
آرد سفید ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
شیر ۱ لیتر
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
جوز هندی به مقدار کافی

دستور پخت پاستا آلفرنو

مرحله اول

برای تهیه پاستا آلفرنو ایتالیایی اول راگو را آماده می‌کنیم. پیاز و سیر را پوست می‌گیریم، می‌شوییم و ریز خرد می‌کنیم. پوست هویج را با پوست‌کن می‌گیریم، آن را می‌شوییم و به شکل مکعب‌های کوچک خرد می‌کنیم و به پیاز و سیر اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

ساقه کرفس را می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می‌کنیم و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم. سپس یک تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و کره را در آن ذوب می‌کنیم. تمام مواد خرد شده را داخل تابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا کمی نرم و سبک شوند.

مرحله سوم

حالا گوشت چرخ‌کرده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا رنگش کاملاً تغییر کند. سپس، برگ بو، فلفل، اورگانو و نمک را اضافه می‌کنیم و مجدداً تفت می‌دهیم. در آخر مواد را به کناره تابه می‌بریم تا برای سرخ کردن رب گوجه‌فرنگی آماده شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، رب گوجه‌فرنگی را در وسط تابه می‌ریزیم و به مدت یک دقیقه تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن از بین برود و رنگش تیره‌تر شود. سپس، آب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم همه مواد به آرامی بپزند.

مرحله پنجم

وقتی که آب خورشت غلیظ شد، شیر را اضافه می‌کنیم. می‌توانید به جای شیر، از آب استفاده کنید. حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم این مخلوط به مدت حداقل ۴ ساعت آرام بپزد تا همه چیز جا بیفتد و خورشت آبدار شود.

مرحله ششم

سپس بشامل را آماده می‌کنیم. ابتدا نصف لیوان شیر را داخل یک قابلمه می‌ریزیم و آرد را به آن اضافه کرده و با چنگال هم می‌زنیم تا از گلوله شدن آرد جلوگیری کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

بعد باقی شیر و کره نرم‌شده را هم اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا کمی غلیظ شود. غلظت باید تقریباً به اندازه فرنی باشد، کمی شل‌تر از حد معمول، چون غلیظ بودن زیاد باعث می‌شود لازانیا خشک شود.

مرحله هشتم

حالا قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و مرتب هم می‌زنیم تا کمی خنک شود و کنار می‌گذاریم. سپس یک قابلمه را تا نیمه آب پر می‌کنیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید. بعد، پاستای ریگاتونی را داخل آن می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم بپزد.

مرحله نهم

بعد از اینکه پاستا پخت، آن را آبکش می‌کنیم و نصف از مایه راگو را با پاستا مخلوط می‌کنیم. ظرف مناسبی (ترجیحاً پیرکس) را کاملاً چرب می‌کنیم و کمی از سس بشامل را در کف ظرف می‌ریزیم و پخش می‌کنیم. سپس لایه‌ای از پاستا را اضافه می‌کنیم.

مرحله دهم

بر روی آن کمی پنیر پروولون یا موتزارلا می‌ریزیم و دوباره کمی پاستا و کمی پنیر دیگر می‌زنیم. سپس مجدداً پاستا و راگو را روی هم می‌ریزیم و مطمئن می‌شویم که همه پاستا با مایه راگو پوشانده شده است. در آخر، سس بشامل را روی تمام این مواد می‌ریزیم و کاملاً روی راگو را می‌پوشانیم.

مرحله یازدهم

سپس ظرف را در فر قرار می‌دهیم تا با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه بپزد. بعد از پخت، پاستا آلفرنو را از فر بیرون می‌آوریم و اجازه می‌دهیم ۱۵ دقیقه خنک شود تا بخار آن برود. سپس روی آن را با کمی پنیر پارمزان و ریحان خرد شده تزئین کرده و برش می‌زنیم. نوش جان!

مواد لازم و آموزش پاستا آلفرنو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

نکات پخت پاستا آلفرنو

سس بشامل حرفه‌ای

سس بشامل در خوشمزه‌تر شدن پاستا آلفرنو خیلی موثر است. اگر آن را به صورت حرفه‌ای درست کنید، پاستای خوشمزه‌تری خواهید داشت. برای دیدن آموزش سس بشامل و نکات مهم آن، به مطلب زیر مراجعه کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا