مواد لازم و آموزش پاستا با سبزیجات برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پاستا با سبزیجات
پاستا با سبزیجات یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که در سرتاسر جهان شناخته شده است. اگر میخواهید طرز تهیه آن را به راحتی یاد بگیرید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا مراحل تهیه را به سادگی آموزش ببینید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا | ۱ بسته |
هویج | ۲ عدد |
فلفل دلمهای | ¼ پیمانه |
نخود فرنگی | ½ پیمانه |
سیبزمینی | ۱ عدد |
رب گوجهفرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
گوجهفرنگی | ۳ عدد |
قارچ | ۷ عدد |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
پولبیبر و پودر آویشن | به مقدار لازم |
آموزش پاستا با سبزیجات
مرحله اول
برای درست کردن پاستا با سبزیجات خوشمزه، اول از همه پوست هویج، سیبزمینی و پیاز را کنده و بعد از شستشو، آنها را به شکل مکعبی خرد کنید. سپس، قارچها را بشویید و پوست آنها را با چاقو بکنید.
مرحله دوم
حالا قارچها را به صورت ورقهای برش بدهید و کمی آب لیمو به آنها اضافه کنید تا رنگشان تغییر نکند. همچنین فلفل دلمهای را به صورت مکعبی ریز خرد کنید و یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری روغن مایع به تابه اضافه کنید و بلافاصله پیاز خرد شده و کمی زردچوبه به آن اضافه نمایید،
“““html
سپس پیاز را تفت میدهیم تا سبک و طلایی شود. حالا هویج، فلفل دلمهای، نخود فرنگی و سیبزمینی را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا سبزیجات را تفت میدهیم تا کاملاً نرم شوند. بعد قارچ را به تابه اضافه کرده و حرارت را زیاد میکنیم تا قارچ آب نیندازد و آبش تبخیر شود. سپس کمی نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل و پودر آویشن به تابه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا ادامه میدهیم تا بوی خامی ادویهها برود. سپس رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا خوب سرخ شود و رنگش تغییر کند. بعد گوجهفرنگیها را میشوییم.
مرحله ششم
در این مرحله گوجهفرنگیها را با رنده ریز رنده میکنیم و به تابه اضافه میکنیم. اجازه میدهیم آب اضافی پوره گوجهفرنگی کشیده شود. در این بین یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب میکنیم.
مرحله هفتم
حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب به جوش بیاید. سپس کمی نمک و روغن مایع به قابلمه اضافه میکنیم و وقتی آب جوش آمد، پاستا را به قابلمه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
مرحله هشتم
بعد از اضافه کردن پاستا، میگذاریم در آب جوش بماند تا نرم شود. سپس آن را آبکشی میکنیم. در ادامه مقداری روغن در قابلمه مورد نظر میریزیم و ته دیگ دلخواهمان را در قابلمه قرار میدهیم.
مرحله نهم
حالا یک لایه پاستا در قابلمه میریزیم و روی آن را با مخلوط سبزیجات میپوشانیم. این مراحل را ادامه میدهیم تا مواد تمام شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم با شعلهپخشکن قرار میدهیم.
مرحله دهم
در این مرحله درب قابلمه را بسته و آن را روی شعله پخشکن قرار میدهیم. اجازه میدهیم پاستا به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملاً بپزد. بعد از این زمان قابلمه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله یازدهم
حالا پاستا را مخلوط میکنیم تا مواد با هم ترکیب شوند و یکدست شوند. سپس پاستا با سبزیجات را در ظرف مورد نظرمان میریزیم. در نهایت به دلخواه کمی ریحان خرد شده و پنیر پارمزان روی پاستا میریزیم و سرو میکنیم. نوش جان.