مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاستا با شیر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پاستا با شیر

پاستا با شیر یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای آشنایی با روش تهیه این غذا به صورت گام به گام، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
پاستا پنه یا پاستا فرمی ½ بسته
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شیر ⅔ پیمانه
پنیر پیتزا ۱ لیوان
روغن مایع به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر آویشن و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش پاستا با شیر

مرحله اول

برای تهیه پاستا با شیر خوشمزه، اولین قدم این است که پیاز را به شکل ریز خرد کنیم. سپس یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهیم. بعد کمی روغن مایع به تابه اضافه می‌کنیم و بلافاصله پیاز خرد شده را نیز اضافه می‌نماییم.

مرحله دوم

اکنون باید کمی زردچوبه به تابه اضافه کنیم و آن را تفت دهیم تا پیاز نرم و طلایی شود. سپس سیر را با رنده ریز رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا عطر سیر آزاد شود.

مرحله سوم

در این مرحله، رب گوجه‌فرنگی، فلفل سیاه و آویشن را به تابه اضافه کرده و آن‌ها را تفت می‌دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ آن تغییر کند. حالا شیر و پنیر پیتزا را به تابه اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کمی از پنیر ذوب شود.

مرحله چهارم

زمانی که پنیر پیتزا ذوب شد، خامه را به تابه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم سس…

“`

برای شروع پخت پاستا، ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه با آب پر می‌کنیم و آن را روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا به جوش بیاید.

مرحله پنجم

بعد از اینکه آب جوش آمد، کمی روغن مایع و زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. سپس پاستا را به آب جوش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا نرم شود. زمانی که پاستا کاملاً نرم شد، آن را با یک کفگیر خارج می‌کنیم.

مرحله ششم

حال پاستا را به تابه‌ای که آماده کرده‌ایم اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. برای اضافه کردن طعمی بهتر، کمی از آب پاستا را به تابه اضافه می‌کنیم. سپس اجازه می‌دهیم پاستا به مدت 15 دقیقه در سس روی حرارت بپزد تا کاملاً پخته و طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

مرحله هفتم

بعد از گذشت این زمان، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم. حالا پاستا را در ظرف مناسب می‌ریزیم و برای تزیین، کمی جعفری خرد شده و پنیر پارمزان روی آن می‌پاشیم. حالا می‌توانیم پاستا را سرو کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا