مواد لازم و آموزش پاستا با لبو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پاستا با لبو
پاستا با لبو یکی از غذاهای خوش رنگ و خاص ایتالیایی است که میتوان آن را به روشهای مختلف درست کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا با لبو، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا پنه | ۱ بسته |
لبو | ۳ عدد |
سیر | ۲ تا ۳ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
خلال بادام | ۵۰ گرم |
پنیر پارمزان | ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
برگ ریحان | به مقدار کافی |
آموزش پاستا با لبو
مرحله اول
برای تهیه پاستا با لبو، ابتدا لبوها را شسته و در یک قابلمه میگذاریم. سپس قابلمه را تا نیمه با آب پر میکنیم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا لبوها خوب بپزند.
مرحله دوم
پس از حدود ۴ ساعت که لبوها پخته شدند، آنها را از قابلمه بیرون میآوریم و پوستشان را جدا کرده و میگذاریم تا خنک شوند. سپس یک قابلمه دیگر تا نیمه با آب پر کرده و روی حرارت زیاد میگذاریم.
مرحله سوم
وقتی آب به جوش آمد، پاستا را با کمی نمک به آب جوش اضافه میکنیم و میگذاریم تا پاستا نرم و پخته شود. بعد از پخت، نیمی از لیوان آب پاستا را کنار میگذاریم و سپس پاستا را آبکش میکنیم.
مرحله چهارم
حالا لبو را به قطعات کوچک خرد کرده و در غذاساز میریزیم. سپس سیر را پوست کنده و همراه روغن زیتون و خلال بادام به غذاساز اضافه کرده و با سرعت بالا مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
حال، کمی فلفل سیاه و پنیر پارمزان به سس اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود. سپس در یک تابه مناسب کمی روغن زیتون ریخته و روی حرارت ملایم گرم میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، پاستا را به تابه اضافه کرده و آب پاستا را نیز در تابه میریزیم. سپس سس لبو را به آن اضافه کرده و این مخلوط را کمی تفت میدهیم. بعد از ۵ دقیقه، پاستای لبو را در ظرف سرو میکنیم و با چند برگ ریحان تزئین میکنیم. نوش جان!