مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاستا بیکن برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پاستا بیکن

پاستا بیکن یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیا است که به شیوه های مختلفی تهیه می شود. اگر می خواهید دستور پخت کامل و مرحله به مرحله این غذا را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
بیکن ۴ ورق
پاستا ۳۰۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
کره ۲۰ گرم
ریحان تازه ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
پنیر گودا یا موزارلا ۱۰۰ گرم
زیتون ۲۰ عدد
پوست لیمو ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و اورگانو به مقدار کافی

آموزش پاستا بیکن

مرحله اول

برای درست کردن پاستا بیکن خوشمزه، اول شیر را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون می گذاریم تا به دمای اتاق برسد. سپس سینه مرغ را به تکه‌های کوچک برش می‌زنیم.

مرحله دوم

حالا یک تابه روی حرارت متوسط می‌گذاریم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. سپس تکه‌های مرغ را در تابه قرار می‌دهیم و خوب تفت می‌دهیم تا رنگ آن‌ها تغییر کرده و سرخ شوند.

مرحله سوم

در این مرحله، فلفل سیاه و نمک را به مرغ اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم. بعد لیمو را می‌شوییم و به صورت ریز در تابه رنده می‌کنیم. پس از آن پوست سیر را جدا می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا سیر را هم به صورت ریز رنده کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم. اجازه می‌دهیم ۲ دقیقه روی حرارت بماند. سپس مخلوط مرغ را از روی حرارت برمی‌داریم و بیکن را به صورت مربع برش می‌زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، در یک تابه مقداری کره اضافه می‌کنیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم. سپس بیکن‌ها را در تابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا خوب سرخ شوند. وقتی بیکن‌ها سرخ شدند، تکه‌های مرغ را به آن‌ها اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا فیله‌های مرغ و بیکن را به مدت ۲ دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا طعم‌ها به هم ترکیب شوند و غذایی خوشمزه تهیه شود.

“““html

در این مرحله، به مخلوطی که داریم یک دقیقه سرخ می‌کنیم. سپس خامه صبحانه را اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌زنیم. بعد از آن، شیر که به دمای اتاق رسیده را به ترکیب فیله‌های مرغ و بیکن اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا اورگانو را به مخلوط بیکن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. سپس پنیر گودا یا موزارلا را به سس پاستا اضافه می‌کنیم. زیتون‌ها را هم به صورت حلقه‌ای برش زده و به سس پاستا اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

اجازه می‌دهیم سس روی حرارت کم بماند. در این مرحله، یک قابلمه را تا نیمه از آب پر می‌کنیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید. سپس پاستا را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله، می‌گذاریم پاستا در آب جوش بپزد. در همین حال، ریحان را شسته و آبش را خارج می‌کنیم. سپس ریحان را روی تخته به صورت ریز خرد می‌کنیم.

مرحله دهم

پس از ۸ دقیقه، پاستا را بدون اینکه آبکشی کنیم، به سس اضافه می‌کنیم. کمی از آب پاستا به همراه نمک و فلفل سیاه به سس اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا همه مواد یکدست شوند.

مواد لازم و آموزش پاستا بیکن برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله یازدهم

در نهایت بعد از ۵ دقیقه، پاستا را از روی حرارت برمی‌داریم و در ظرف مورد نظر می‌ریزیم. در آخر، پاستا را با مقداری بیکن سرخ شده و ریحان تزیین کنید و به عنوان یک وعده غذایی کامل سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا