مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاستا خامه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پاستا خامه ای

پاستا خامه ای یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در دنیا است که با دستورهای مختلفی درست می‌شود. این پاستا ریشه‌ای ایتالیایی دارد و اگر عاشق غذاهای ایتالیایی هستید، حتما باید این خوراکی خوشمزه را در خانه امتحان کنید. پاستا به سرعت آماده می‌شود و به همین خاطر در ایران به عنوان یک غذای لاکچری شناخته می‌شود. بنابراین می‌توانید از این غذا برای مهمانی‌ها و مجالس استفاده کنید. این پاستا را می‌توان با انواع مختلف پاستا همچون فتوچینی یا پاستاهای فرم‌دار درست کرد. برای دیدن دستور پخت این غذا، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
پاستا فرمی 2 پیمانه
سینه مرغ 1 عدد
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد کوچک
کره 50 گرم
سیر 2 حبه
خامه 50 تا 100 گرم
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
اورگانو خشک 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار کافی
پاپریکا و آویشن به مقدار کافی
فلفل قرمز و روغن به مقدار کافی

دستور پخت پاستا خامه ای

مرحله اول

برای درست کردن پاستا خامه ای، ابتدا سینه مرغ را با آب می‌شوییم و آن را روی تخته آشپزخانه می‌گذاریم و از وسط نصف می‌کنیم. سپس آن را در ظرفی می‌گذاریم. لیمو ترش تازه را از وسط نصف می‌کنیم و آب آن را در یک کاسه جدا می‌گیریم.

مرحله دوم

سپس هسته‌های لیمو را جدا می‌کنیم و 2 قاشق غذاخوری از آب لیمو ترش را روی سینه مرغ می‌ریزیم. بعد پیاز را پوست می‌گیریم، می‌شوییم و آن را به شکل خلالی خرد می‌کنیم و روی…

“““html

سینه مرغ را خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا پاپریکا، آویشن، فلفل قرمز، پودر پیاز، فلفل سیاه، پودر سیر و نمک را به مقدار دلخواه روی مرغ می‌پاشیم. سپس روی ظرف را با سلفون می‌پوشانیم و می‌گذاریم مرغ به مدت 1 ساعت مزه‌دار شود.

مرحله چهارم

در این مرحله یک قابلمه را تا نیمه آب می‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا زود جوش بیاید. سپس پاستاها را به آب جوش می‌ریزیم و می‌گذاریم تا بپزند.

مرحله پنجم

در همین حین یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و کره را داخل آن می‌ریزیم تا ذوب شود. سینه‌های مرغ را با دستمال خشک می‌کنیم تا وقتی که داخل تابه می‌گذاریم، کره نپاشد.

مرحله ششم

سپس سینه‌های مرغ را در تابه قرار می‌دهیم تا سرخ شوند. مرغ‌ها را به سرعت برمی‌گردانیم تا هر دو طرف آن‌ها یکنواخت سرخ شود. حالا هر 5 دقیقه یک بار پاستاها را چک می‌کنیم و اگر پخته بودند، آبکش می‌کنیم.

مرحله هفتم

سپس نصف لیوان از آب پاستا را کنار می‌گذاریم و بقیه را خارج می‌کنیم. وقتی سینه‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی توری قرار می‌دهیم تا روغن اضافی‌شان خارج شود. تابه را دوباره روی گاز می‌گذاریم.

مرحله هشتم

حالا سیرها را پوست می‌گیریم و رنده می‌کنیم و داخل تابه می‌ریزیم و حرارت را روشن می‌کنیم تا سیرها کمی سرخ شوند. سپس 50 یا 100 گرم خامه که به دمای محیط رسیده را به سیرها اضافه می‌کنیم.

مرحله نهم

سپس آب پاستا که ذخیره کرده بودیم را نیز به این مخلوط اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کمی غلیظ شود. ادامه می‌دهیم و سینه‌های مرغ را روی تخته آشپزخانه می‌گذاریم و به صورت مکعبی خرد می‌کنیم.

مرحله دهم

اکنون تکه‌های مرغ را به تابه حاوی سیر و خامه اضافه می‌کنیم و پاستاهای آبکش شده را هم می‌ریزیم و با هم مخلوط می‌کنیم. سپس جعفری خرد شده، اورگانو خشک و نمک و فلفل را به مواد اضافه می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش پاستا خامه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله یازدهم

سپس مواد را با هم زیر و رو می‌کنیم تا پasta ها کاملاً به سس آغشته شوند. در پایان، پاستای آماده شده را داخل ظرف دلخواه می‌ریزیم و با کمی جعفری یا پنیر پارمیزان آن را تزئین می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا