مواد لازم و آموزش پاستا فارفاله با تن ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پاستا فارفاله با تن ماهی
پاستا فارفاله با تن ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که با مواد مختلف تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تن ماهی | ۱۳۰ گرم |
پاستا فارفاله | ۲۴۰ گرم |
شوید تازه | ۲ قاشق چایخوری |
زیتون | ۵۰ گرم |
گوجه گیلاسی | ۱۰۰ گرم |
کیپرز | ۵۰ گرم |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
ریحان تازه | برای تزیین |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش پاستا فارفاله با تن ماهی
مرحله اول
برای تهیه پاستا فارفاله با تن ماهی خوشمزه، ابتدا در یک ظرف بزرگ، مقداری آب و نمک بریزید و آن را روی شعله زیاد بگذارید تا به جوش بیاید. سپس پاستا را داخل آن بریزید و بگذارید بپزد.
مرحله دوم
در این مرحله، شوید را بشویید و به قطعات ریز خرد کنید. وقتی پاستا آماده شد، آن را از روی حرارت بر دارید و آبکش کنید. سپس روغن تن ماهی را جدا کنید و با پاستا مخلوط کنید.
مرحله سوم
گوجههای گیلاسی را بشویید و به دو نیم تقسیم کنید. سپس آنها را با تن ماهی، شوید خرد شده، زیتون، کیپرز، آب لیمو تازه و یک مقدار نمک و فلفل مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
پاستا را در ظرف سرو بریزید و مخلوط مواد را بر روی آن به طور یکنواخت بریزید. در نهایت، پاستا فارفاله با تن ماهی را با ریحان تازه تزیین کنید و برای سرو آماده کنید. نوش جان!