مواد لازم و آموزش پاستا فوسیلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پاستا فوسیلی
پاستا یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایتالیایی است که میتوانید آن را با انواع مختلفی از سسها و مواد تهیه کنید. در این آموزش، ما به شما یاد میدهیم که چگونه پاستا فوسیلی با سس گوجه و گوشت قلقلی درست کنید. این غذا مناسب برای پیشغذا یا وعده شام در مهمانیها است. برای دیدن مراحل کامل این آموزش به ادامه مطلب در سایت رضیم بپیوندید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا فوسیلی | ۱ بسته |
گوجه رنده شده | ۸ عدد |
سیر | ۲ حبه |
ریگان خرد شده | ۲۰۰ گرم |
روغن | به مقدار لازم |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
آب لیمو | ۳ قاشق غذا خوری |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز رنده شده | ۱ عدد |
زنجبیل و آویشن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پودر گشنیز | کمی |
ریحان و جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
آموزش پاستا فوسیلی
مرحله اول
برای درست کردن این پاستای خوشمزه، ابتدا گوجهها را رنده کنید. سپس یک قابلمه بگیرید و گوجه رنده شده، سیر و ریحان خرد شده را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مخلوط به جوش بیاید و آب آن کم شود.
مرحله دوم
در این مرحله دو قاشق روغن به قابلمه اضافه کنید. بعد قارچها را به صورت ورقهای برش بزنید. یک تابه را گرم کنید و سپس قارچها را بدون روغن داخل آن بریزید و تفت دهید تا آب آن خارج شود.
مرحله سوم
آب لیمو را به قارچها اضافه کنید تا رنگ آنها تغییر نکند و سپس دو قاشق روغن روی آن بریزید و کمی تفت دهید. در نهایت قارچها را به قابلمه اصلی اضافه کنید و همراه با نمک، فلفل، آویشن، زنجبیل و دو قاشق دیگر آب لیمو مخلوط کنید.
“““html
می کنیم.
مرحله چهارم
وقتی سس غلیظ شد، آن را از روی حرارت برمیداریم. در یک کاسه، پیاز را شسته و رنده میکنیم. سپس آب آن را میگیریم و به گوشت اضافه میکنیم. ریحان و جعفری را خرد کرده و دو قاشق از آن را به گوشت میزنیم.
مرحله پنجم
آویشن، نمک، فلفل و کمی پودر گشنیز را به گوشت اضافه میکنیم و همه مواد را خوب ورز میدهیم. یک حبه سیر را هم رنده کرده و به آن اضافه میکنیم تا به گوشت طعم خوبی بدهد. سپس گوشت را به شکل قلقلیهای کوچک با دست شکل میدهیم.
مرحله ششم
حال یک تابه مناسب را برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم تا روغن داغ شود. سپس قلقلیهای گوشت را در روغن سرخ میکنیم. ابتدا ممکن است گوشت آب بیندازد،
مرحله هفتم
اما به تدریج آب آن تبخیر شده و سرخ میشود. سپس از سسی که آماده کردهایم، روی گوشت میریزیم تا کمی گوشت در سس بپزد و مزهدار شود. در تابه را میگذاریم و حرارت را کم میکنیم تا گوشت به آرامی با سس پخته شود.
مرحله هشتم
در این مرحله یک قابلمه پر از آب را روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا به جوش بیاید. کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه میکنیم. سپس پاستا را در آب جوش میریزیم تا پخته شود. حدود ۱۰ دقیقه بعد آن را آبکش میکنیم.
مرحله نهم
سس گوجهفرنگی آماده شده را روی پاستا میریزیم و کمی صبر میکنیم تا سس به خوبی جذب شود. سپس آن را در یک ظرف مناسب سرو میکنیم. قلقلیهای گوشت را روی پاستا میریزیم و اگر دوست داشتیم کمی پنیر پارمزان هم روی آن میپاشیم و سرو میکنیم.