مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاستا مرغ و اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پاستا مرغ و اسفناج

پاستای مرغ و اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب بین‌المللی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری این آموزش آشپزی، با رضیم آنلاین همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ ۱ عدد کامل
پاستا ۲۵۰ گرم
آب مرغ ½ لیوان
آرد ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خشک شده ¼ لیوان
اسفناج ۱ لیوان
خامه صبحانه ½ لیوان
ریحان تازه ۱ مشت
پاپریکا و اورگانو به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت پاستا مرغ و اسفناج

مرحله اول

برای تهیه پاستای مرغ و اسفناج مجلسی ابتدا یک قابلمه مناسب را نصفه آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس یک قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا پاستا را با توجه به دستورالعمل روی بسته، در آب جوش قرار دهید و حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نرم شود و بپزد. سپس پاستا را آبکش کرده و کنار بگذارید تا بقیه مواد را آماده کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، گوشت مرغ را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب سرخ کنید تا رنگش تغییر کند. سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و اورگانو را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

مواد را تفت دهید تا طعم‌ها مخلوط شوند. سپس مرغ سرخ شده را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. بعد از آن، آب مرغ، آب لیمو و آرد را اضافه کنید و روی حرارت کم به خوبی مخلوط کنید.

مرحله پنجم

“`

پس از اینکه همه مواد به خوبی مخلوط شدند، گوجه فرنگی‌های خشک شده را به همراه خامه به مواد اضافه می‌کنیم و خوب ترکیب می‌کنیم. وقتی که اطراف آب داخل ماهیتابه شروع به حباب زدن کرد، تکه‌های مرغ را دوباره به ماهیتابه می‌زنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، اسفناج‌ها و ریحان خرد شده را به ماهیتابه اضافه می‌کنیم و پس از اینکه همه مواد به خوبی ترکیب شدند، پاستای آبکش شده را اضافه می‌کنیم و با بقیه مواد مخلوط می‌کنیم. سپس اجازه می‌دهیم آب اضافی موجود در ماهیتابه کم شود.

مرحله هفتم

وقتی که آب اضافی به‌طور کامل تبخیر شد، پاستای ما آماده سرو است. حالا پاستا را داخل ظرف دلخواهمان می‌کشیم و مقداری پنیر پارمزان روی آن می‌ریزیم. در پایان، پاستا را داغ سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا