مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاستا میگو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پاستا میگو

پاستا میگو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب از سراسر دنیا است که به روش‌های مختلف درست می‌شود. این غذا ریشه‌ای ایتالیایی دارد و برای کسانی که به دنبال غذاهای خاص هستند، گزینه خوبی است. پاستا میگو ترکیبی از غذاهای دریایی و فست فود به حساب می‌آید و به خاطر استفاده از میگو، معمولاً قیمت بالایی دارد. می‌توان این غذا را با انواع مختلف پاستا درست کرد، اما اگر از پاستا فتوچینی استفاده کنید، ظاهر و تازگی بیشتری خواهد داشت. برای یادگیری نحوه تهیه این غذا، ادامه مطلب را دنبال کنید.

مواد لازم برای 2 نفر
پاستا فتوچینی 200 گرم
پیاز 1 عدد
میگو 200 گرم
سیر 2 حبه
کره 2 قاشق غذاخوری
خامه 1 لیوان
آرد 2 قاشق غذاخوری
شیر یا آب جوش حدود 1 لیوان
جعفری یا ریحان 1 دسته کوچک
نمک و فلفل قرمز به مقدار کافی

دستور پخت پاستای میگو

مرحله اول

برای درست کردن پاستا میگو، ابتدا کره و خامه را از یخچال خارج می‌کنیم و می‌گذاریم تا به دمای اتاق برسند. میگوها را پاک کرده و شستشو می‌دهیم و در آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی آنها خارج شود.

مرحله دوم

پیاز را پوست می‌کنیم، می‌شوییم و به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم. سپس میگوها را در یک کاسه قرار می‌دهیم و پیازها را نیز در کنار آن می‌ریزیم. حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا بوی میگوها کم شود.

مرحله سوم

در این مرحله، داخل یک قابلمه تا نیمه آب می‌ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا به جوش بیاید. در همین حال، مواد دیگر را آماده می‌کنیم تا وقتی پاستاها را آبکشی کردیم، سس و میگوها هم آماده باشند.

مرحله چهارم

سیرها را پوست می‌کنیم، می‌شوییم و از وسط نصف می‌کنیم. سپس یک تابه را روی حرارت کم می‌گذاریم و کره را در آن می‌ریزیم. وقتی کره ذوب شد، میگوها را که از یخچال خارج کرده‌ایم به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

پس از آن، میگوها را برای 3 دقیقه سرخ می‌کنیم تا خوب پخته شوند و تلاش می‌کنیم تا طعم‌دار شوند. در ادامه…

“““html

آب در حال جوشیدن است. پاستاها را داخل آب در حال جوش می‌ریزیم و هیچ‌گاه در قابلمه را نمی‌گذاریم. هر چند دقیقه یک‌بار پاستاها را هم می‌زنیم.

مرحله ششم

سپس پاستاها را تست می‌کنیم تا ببینیم پخته شده‌اند یا خیر. بعد از اطمینان از پخته شدن پاستاها، آن‌ها را در آبکش می‌ریزیم و کنار می‌گذاریم. یک تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و نصف قاشق غذاخوری کره داخل آن می‌ریزیم.

مرحله هفتم

حالا سیرها را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. سپس آرد را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا بوی خامی آن گرفته شود. بعد از آن، شیر و خامه را در یک کاسه ریخته و با قاشق مخلوط می‌کنیم و به مواد دیگر اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

سپس به طور مداوم تفت می‌دهیم تا خامه بریده نشود و سس یکدست شود. میگوهای سرخ شده را همراه با جعفری، آویشن و کمی نمک و فلفل به سس اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. در نهایت پاستاهای پخته شده را نیز به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله نهم

حالا با قاشق مواد پاستا را هم می‌زنیم تا کاملاً با سس آغشته شود. اگر مایه پاستا سفت بود، کمی آب به آن اضافه می‌کنیم و اگر شل و رقیق بود، اجازه می‌دهیم تا بخار شود. پاستا را داخل بشقاب می‌کشیم و نوش جان کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش پاستا میگو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا