مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاستا پستو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پاستا پستو

پاستا پستو یکی از غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که همه جا شناخته شده است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش پاستا پستو در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا پنه ۵۰۰ گرم
ریحان تازه ۱۵۰ گرم
سیر ۴ حبه
گردو ۳ عدد
پنیر پارمزان ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ⅓ لیوان
آب لیمو ترش تازه ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری

آموزش پاستا پستو

مرحله اول

برای درست کردن پاستا پستو خوشمزه، می‌توانید سس پستو را یک روز زودتر آماده کنید تا طعم آن بهتر شود. اگرچه ممکن است رنگ آن کمی تیره‌تر شود، اما طعمش خیلی خوشمزه‌تر خواهد بود.

مرحله دوم

برای جلوگیری از تغییر رنگ سس پستو، ابتدا ریحان‌ها را خوب بشویید و برای ۳۰ ثانیه در آب جوش قرار دهید. سپس بلافاصله آنها را در آب یخ بگذارید و پس از یک دقیقه آنها را در غذاساز بریزید.

مرحله سوم

حالا سیر، آب لیمو، گردو، روغن زیتون و پنیر پارمزان را به غذاساز اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا پوره شوند. سپس سس را به مدت یک روز در یخچال بگذارید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند و بعد از آن پاستا را درست کنید.

مرحله چهارم

پس از اینکه سس کمی استراحت کرد، یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کنید و آن را روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاید. سپس پاستا را به آب جوش اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا کمی نمک و روغن مایع به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید پاستا پنه…

“““html

به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید تا کاملاً نرم شود. بعد از اینکه پاستا پخته شد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله ششم

پاستا را در آبکش بریزید و بگذارید آب اضافی‌اش خارج شود. حالا یک تابه مناسب روی حرارت بگذارید و سس را به آن اضافه کنید. سپس چند قاشق از آب پاستا که در قابلمه مانده است را به تابه اضافه کنید و همه را مخلوط کنید.

مرحله هفتم

سپس سس پستو را به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. بعد، پاستای آبکش شده را به تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا سس به پاستا بچسبد. در این مرحله می‌توانیم مقداری پنیر پارمزان نیز به تابه اضافه کنیم.

مرحله هشتم

پاستا را مخلوط کرده و درب تابه را ببندید تا پنیر ذوب شده و طعم‌ها با هم ترکیب شوند. بعد از چند دقیقه، درب تابه را باز کنید و پاستا را دوباره مخلوط کرده و تابه را از روی حرارت بردارید. سپس پاستا را در ظرف سرو بریزید.

مرحله نهم

در نهایت این غذای خوشمزه و گیاهی را با برگ‌های ریحان و برش‌های لیمو تازه تزئین کنید. همچنین می‌توانید بر اساس سلیقه خود مقداری پنیر پارمزان روی آن بپاشید و سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش پاستا پستو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا