مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاستا پنه آلا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش طرز تهیه پاستا پنه آلا

پاستا پنه آلا یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایتالیایی است که با مواد زیادی درست می‌شود. برای یادگیری روش تهیه کامل و مرحله به مرحله این پاستا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا پنه ۱ بسته
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ماءالشعیر ½ لیوان
آب جوش ½ لیوان
سیر ۳ حبه
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل قرمز و پودر آویشن به مقدار کافی

روش تهیه پاستا پنه آلا

مرحله اول

برای تهیه پاستا پنه آلا، اول سیر و پیاز را با رنده ریز رنده کرده و یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس مقداری کره به قابلمه اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا سیر و پیاز رنده شده را به تابه اضافه کرده و آن‌ها را تفت دهید تا پیاز طلایی شود و عطر سیر بیرون بیاید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی رب از بین برود.

مرحله سوم

در این مرحله، مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر آویشن به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا ادویه‌ها سرخ شوند. سپس آب جوش و ماءالشعیر را به قابلمه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرحله چهارم

اکنون پاستا را به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید پاستا به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزد و آب قابلمه تبخیر شود. پس از این زمان، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم

در آخر، خامه را به قابلمه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خامه با سایر مواد ترکیب شود. سپس پنیر پیتزا را به قابلمه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا پنیر با حرارت پاستا ذوب شود. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا