مواد لازم و آموزش پاستا پنه آلا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش طرز تهیه پاستا پنه آلا
پاستا پنه آلا یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایتالیایی است که با مواد زیادی درست میشود. برای یادگیری روش تهیه کامل و مرحله به مرحله این پاستا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا پنه | ۱ بسته |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
ماءالشعیر | ½ لیوان |
آب جوش | ½ لیوان |
سیر | ۳ حبه |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و پودر آویشن | به مقدار کافی |
روش تهیه پاستا پنه آلا
مرحله اول
برای تهیه پاستا پنه آلا، اول سیر و پیاز را با رنده ریز رنده کرده و یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس مقداری کره به قابلمه اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا سیر و پیاز رنده شده را به تابه اضافه کرده و آنها را تفت دهید تا پیاز طلایی شود و عطر سیر بیرون بیاید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
مرحله سوم
در این مرحله، مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر آویشن به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا ادویهها سرخ شوند. سپس آب جوش و ماءالشعیر را به قابلمه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله چهارم
اکنون پاستا را به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید پاستا به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزد و آب قابلمه تبخیر شود. پس از این زمان، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم
در آخر، خامه را به قابلمه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خامه با سایر مواد ترکیب شود. سپس پنیر پیتزا را به قابلمه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا پنیر با حرارت پاستا ذوب شود. نوش جان!