مواد لازم و آموزش پاستا پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پاستا پنیری
پاستا یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایتالیایی است که با ترکیب انواع ماکارونی و سسهای مختلف تهیه میشود. در این دستور، ما از یک سس سفید خوشمزه به همراه سوسیس و پنیر چدار استفاده میکنیم. بهجای سوسیس میتوانید از هر نوع گوشتی مثل گوشت چرخکرده هم استفاده کنید. این غذا هم میتواند بهعنوان پیشغذا در مهمانیها سرو شود و هم بهعنوان وعده اصلی شام. برای یادگیری مراحل تهیه پاستا پنیری، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماکارونی | ۱ بسته |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل سبز | ۲ عدد |
سوسیس یا هر نوع محصول گوشتی | ۳۰۰ گرم |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر | ۴ لیوان |
فلفل و نمک | به میزان لازم |
پنیر چدار | به میزان لازم |
دستور پخت پاستا پنیری
مرحله اول
برای درست کردن پاستا پنیری خوشمزه، ابتدا یک قابلمه بزرگ برمیداریم و مقداری آب در آن میریزیم. بعد قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، ماکارونی و مقداری نمک را به آن اضافه میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه میگذاریم بپزد تا ماکارونی کاملاً نرم شود.
مرحله دوم
سپس ماکارونی را آبکش کرده و کنار میگذاریم. یک تابه بزرگ برمیداریم و مقداری روغن در آن میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. پیاز را میشوییم، پوست میگیریم و خرد میکنیم. پیازهای خردشده را به روغن اضافه کرده و تفت میدهیم تا نرم شوند.
مرحله سوم
وقتی پیازها نرم شدند، فلفل سبز را که شسته و ریز خرد کردهایم، به تابه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. بعد از آنکه سبزیجات کمی نرم شدند، سوسیسهای خردشده را اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
سپس تفت میدهیم تا سوسیسها هم سرخ شوند. در این مرحله، آرد را به تابه اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا خامی آرد برطرف شود و کمی تفت بخورد. سپس شیر را به آرامی اضافه کرده و نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
بعد از اینکه شیر به جوش آمد، ماکارونی آبکششده را به تابه اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا سس بهطور کامل روی ماکارونی بریزد. یک ظرف مناسب فر برمیداریم و کف آن را کمی چرب میکنیم، سپس ماکارونی را در آن میریزیم.
مرحله ششم
سپس روی ماکارونی را بهطور کامل با پنیر چدار رندهشده میپوشانیم. حالا ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا پنیر روی پاستا طلایی شود. بعد از پخته شدن، پاستا را در ظرف مناسب سرو میکنیم.