مواد لازم و آموزش پاستا گوجه فرنگی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پاستا گوجه فرنگی
پاستا گوجه فرنگی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در دنیا است که روشهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. برای یادگیری کامل و قدم به قدم طرز تهیه پاستا گوجه فرنگی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پوره گوجه فرنگی | ۳ پیمانه |
پاستا یا اسپاگتی | ۴۰۰ گرم |
ریحان تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
پنیر پارمزان | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه و زردچوبه | از هر کدام ½ قاشق چایخوری |
آموزش پاستا گوجه فرنگی
مرحله اول
برای تهیه پاستا گوجه فرنگی، ابتدا سیر را ریز خرد کنید و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم بگذارید. سپس مقداری روغن مایع به تابه اضافه کنید و وقتی روغن گرم شد، سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
مرحله دوم
بعد از آن، نمک و همچنین فلفل سیاه و زردچوبه را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی ادویهها گرفته شود. مراقب باشید که سیر و ادویهها نسوزند. سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم
اجازه دهید پوره گوجه فرنگی بجوشد تا آب اضافیاش بخار شود و خوب سرخ گردد. در این حین، یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب جوش بیاید. سپس ریحان را بشویید.
مرحله چهارم
ریحان را ریز خرد کرده و کنار بگذارید. سپس اسپاگتی را به آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۷ دقیقه در آب جوش بماند تا کمی بپزد. سپس ریحان را به تابه اضافه کنید.
مرحله پنجم
حالا پنیر پارمزان را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. وقتی پخت اولیه اسپاگتی تمام شد، آن را آبکشی کرده و به تابه منتقل کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله ششم
اگر رنگ اسپاگتی کم رنگ بود، میتوانید کمی رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید و به آن اضافه کنید. سپس درب تابه را با یک دم کنی بپوشانید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد.
مرحله هفتم
بعد از ۲۰ دقیقه، اسپاگتی را در ظرف سرو بریزید و با پنیر پارمزان و ریحان خرد شده تزئین کنید. اگر گوجه فرنگی نداشتید، میتوانید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید. نوش جان.