مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاستا گوجه فرنگی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پاستا گوجه فرنگی

پاستا گوجه فرنگی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در دنیا است که روش‌های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. برای یادگیری کامل و قدم به قدم طرز تهیه پاستا گوجه فرنگی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پوره گوجه فرنگی ۳ پیمانه
پاستا یا اسپاگتی ۴۰۰ گرم
ریحان تازه ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و زردچوبه از هر کدام ½ قاشق چایخوری

آموزش پاستا گوجه فرنگی

مرحله اول

برای تهیه پاستا گوجه فرنگی، ابتدا سیر را ریز خرد کنید و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم بگذارید. سپس مقداری روغن مایع به تابه اضافه کنید و وقتی روغن گرم شد، سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

مرحله دوم

بعد از آن، نمک و همچنین فلفل سیاه و زردچوبه را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی ادویه‌ها گرفته شود. مراقب باشید که سیر و ادویه‌ها نسوزند. سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

اجازه دهید پوره گوجه فرنگی بجوشد تا آب اضافی‌اش بخار شود و خوب سرخ گردد. در این حین، یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب جوش بیاید. سپس ریحان را بشویید.

مرحله چهارم

ریحان را ریز خرد کرده و کنار بگذارید. سپس اسپاگتی را به آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۷ دقیقه در آب جوش بماند تا کمی بپزد. سپس ریحان را به تابه اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا پنیر پارمزان را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. وقتی پخت اولیه اسپاگتی تمام شد، آن را آبکشی کرده و به تابه منتقل کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله ششم

اگر رنگ اسپاگتی کم رنگ بود، می‌توانید کمی رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید و به آن اضافه کنید. سپس درب تابه را با یک دم کنی بپوشانید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد.

مرحله هفتم

بعد از ۲۰ دقیقه، اسپاگتی را در ظرف سرو بریزید و با پنیر پارمزان و ریحان خرد شده تزئین کنید. اگر گوجه فرنگی نداشتید، می‌توانید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا