مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاستا یونانی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش پاستا یونانی

پاستا یونانی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب کشور یونان است که با مواد گوناگونی درست می‌شود و رنگ و لعاب بیشتری نسبت به پاستاهای معمولی دارد. این غذای خوشمزه به همراه پنیر فتا سرو می‌شود و اگر به دنبال تجربه طعم‌های جدید هستید، توصیه می‌کنیم حتماً این پاستا را امتحان کنید. برای دیدن آموزش کامل پاستا یونانی، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا ۱ بسته
سینه مرغ ۱ عدد کامل
پیاز ۱ عدد بزرگ
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
زیتون سیاه ½ پیمانه
گوجه‌فرنگی خشک شده ۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن و زردچوبه به مقدار کافی

دستور پخت پاستا یونانی

پخت سینه مرغ

برای درست کردن پاستا یونانی ابتدا سینه مرغ را با کمی زردچوبه و ۲ پیمانه آب در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا خوب بپزد. بعد از آن، پیاز را به صورت خلالی برش می‌زنیم.

تفت دادن پیاز

در این مرحله، پیازهای خرد شده را با کمی روغن مایع در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شوند. سپس فلفل دلمه‌ای را هم به صورت خلالی یا نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم.

تفت دادن فلفل دلمه ای و قارچ ها

وقتی فلفل دلمه‌ای کمی نرم شد، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کرده و همه مواد را خوب تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها با هم ترکیب شوند. سپس قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و به تابه می‌ریزیم.

افزودن سایر مواد

بعد از اینکه آب اضافی قارچ‌ها کشیده شد و خوب تفت خوردند، گوجه‌فرنگی‌های خشک شده را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. سپس هسته‌های زیتون را جدا کرده و آنها را نیز به تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم.

ریش ریش کردن مرغ

در این مرحله، مرغ پخته شده را به صورت ریش‌ریش خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. سپس همه مواد را به خوبی تفت می‌دهیم تا یکدست شوند و سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم تا به مرحله آماده‌سازی پاستا برویم.

اضافه کردن پاستا

در این مرحله، یک قابلمه مناسب تا نیمه آب پر می‌کنیم و روی حرارت بالا می‌گذاریم تا آب سریع‌تر به جوش بیاید. سپس کمی نمک و روغن به آب جوش اضافه می‌کنیم و بعد پاستا را به آن می‌ریزیم.

سرو

وقتی که پاستا به خوبی پخته و نرم شد، آن را آبکشی کرده و در ظرف مورد نظر می‌کشیم. سپس مخلوط مرغ و سبزیجات تفت داده شده را روی پاستا می‌ریزیم و اگر دوست دارید می‌توانید کمی پنیر فتا هم اضافه کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا