آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش پاند کیک توت فرنگی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پاند کیک توت فرنگی

پاند کیک توت فرنگی یک کیک سبک و خوشمزه است که در آن توت فرنگی به کار رفته است. این میوه باعث می‌شود کیک طعم و بوی خوبی داشته باشد. برای تزیین این کیک از سس شکلاتی سفید و توت فرنگی استفاده می‌شود. این کیک یکی از انواع کیک‌هایی است که در کافی شاپ‌ها به فروش می‌رسد و هم ظاهر زیبا و هم طعم لذیذی دارد. برای یادگیری کامل و قدم به قدم تهیه پاند کیک توت فرنگی، با سایت آموزشی رضیم ادامه دهید.

مواد لازم پاند کیک توت فرنگی
آرد دو و نیم پیمانه
کره ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر دانه ریز ۲ پیمانه
ماست سون کاله سه چهارم پیمانه
نشاسته ذرت ۳ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
توت فرنگی خرد شده ۲۰۰ گرم
توت فرنگی برای تزیین ۱۰ تا ۲۵ عدد
مواد لازم برای سس شکلاتی
شکلات سفید ١٠٠ گرم
روغن هسته انگور ۳ قاشق غذا خوری

آموزش پاند کیک توت فرنگی

مرحله اول

برای تهیه این پاند کیک خوشمزه با طعم توت فرنگی، در مرحله اول، قالب کیک را با روغن یا کره نرم چرب کنید و سپس آرد را به صورت یکنواخت در کف قالب بپاشید تا کیک به قالب نچسبد.

“““html

ما اینجا کیکی خوشمزه درست می‌کنیم. اول از همه مواد اولیه را آماده می‌کنیم. بعد از مخلوط کردن، مواد را در قالبی می‌ریزیم که بتواند ۱۰ لیوان آب را جا بدهد و سپس آن را در یخچال می‌گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله، فر را روی دما ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا آماده استفاده شود. توت فرنگی‌ها را شسته و به قطعات کوچک خرد می‌کنیم و روی دستمال کاغذی می‌گذاریم تا آب اضافه آن‌ها گرفته شود.

آموزش پاند کیک توت فرنگی

در این مرحله، آرد، بکینگ پودر، نشاسته ذرت و نمک را سه بار الک می‌کنیم. جوش شیرین را در یک کاسه با ماست مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. در دستور اصلی از خامه ترش استفاده شده است، اما می‌توانیم به جای آن از ماست همزده استفاده کنیم.

مرحله چهارم

کره را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج می‌کنیم تا به دمای اتاق برسد. سپس در یک کاسه، کره و شکر را با هم مخلوط کرده و به مدت ۸ دقیقه با همزن می‌زنیم تا نرم و سبک شود.

مرحله پنجم

حالا تخم مرغ‌ها را یکی یکی می‌شکنیم و بعد از اینکه مطمئن شدیم سالم هستند، به مخلوط اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم. با اضافه کردن تخم مرغ آخر، وانیل و آب لیمو ترش را هم اضافه می‌کنیم و همه را خوب مخلوط می‌کنیم.

آموزش پاند کیک توت فرنگی

مخلوط آرد الک شده و ماست را در سه مرحله به مخلوط کیک اضافه می‌کنیم و با دور کند همزن مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. مخلوط کیک ما غلیظ است. نصف مخلوط کیک را در قالب ریخته و توت فرنگی‌های خرد شده را روی آن می‌ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله بقیه مایه کیک را روی توت فرنگی‌ها می‌ریزیم و با پشت قاشق یا پالت آن را به آرامی صاف می‌کنیم. سپس قالب را چند بار به آرامی روی سطح کار می‌کوبیم تا هوای اضافی خارج شود.

مرحله هشتم

قالب را در فر قرار داده و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه می‌گذاریم تا کیک پخته و روی آن طلایی شود. برای اینکه مطمئن شویم کیک خوب پخته، از خلال چوبی استفاده می‌کنیم. وقتی که کیک آماده شد، آن را از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود.

آموزش پاند کیک توت فرنگی

سپس کیک را از قالب خارج کرده و روی توری می‌گذاریم تا کاملاً خنک شود. در این زمان که کیک در حال خنک شدن است، سس شکلاتی را برای قسمت روی آن آماده می‌کنیم. می‌توانیم از سس شکلاتی آماده هم در فروشگاه‌ها استفاده کنیم.

مرحله دهم

در مرحله آخر، شکلات را در یک کاسه می‌ریزیم و روی حرارت بخار کتری قرار می‌دهیم تا ذوب شود. سپس آن را با روغن هسته انگور مخلوط کرده و روی کیک می‌ریزیم. با توت فرنگی‌ها کیک را تزیین می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش پاند کیک توت فرنگی خانگی (مرحله به مرحله)

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا