مواد لازم و آموزش پاپس کیک خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش پاپس کیک
پاپس کیک یکی از کیکهای خوشمزه و معروف جهانی است که میتوان آن را به روشهای مختلف تزیین کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه پاپس کیک، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم پاپس کیک |
|
خرده کیک | به مقدار کافی |
خامه صبحانه یا گاناش | به مقدار کافی |
شکلات تخته ای | به مقدار کافی |
آموزش پاپس کیک
مرحله اول
برای درست کردن پاپس کیک، اول از همه خرده کیکها را در یک کاسه بزرگ بریزید و مقداری خامه صبحانه به آن اضافه کنید. سپس با یک لیسک خوب همه را مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و یکدست به دست آید.
مرحله دوم
مراقب باشید که خمیر نه خیلی شل باشد و نه خیلی سفت. حالا از خمیر به اندازه یک گردوی بزرگ جدا کنید و آن را در دستانتان گرد کنید. سپس یک سینی مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید و توپکهای گرد شده را درون آن بگذارید.
مرحله سوم
حالا سینی را در فریزر بگذارید تا توپکها کاملاً سفت شوند. سپس شکلات تختهای را روی بخار آب کتری ذوب کنید. وقتی شکلات ذوب شد، توپکها را از فریزر بیرون آورده و آنها را در شکلات غوطهور کنید.
مرحله چهارم
پس از غوطهور کردن، توپکهای شکلاتی را دوباره در سینی بچینید و در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود. در نهایت پاپس کیکها را با شکلات ذوب شده تزیین کنید و آنها را با چای سرو کنید. نوش جان!