مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاچانگا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پاچانگا

پاچانگا یکی از پیش‌غذاهای آسان و لذیذ ترکیه است که با مواد مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری دستور پخت کامل و مرحله به مرحله این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
خمیر یوفکا ۸ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
فلفل سبز ۴ عدد
پنیر چدار رنده شده ۱ فنجان
کالباس ۲۰۰ گرم
آرد سوخاری ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پولبیبر و روغن به مقدار کافی

آموزش پاچانگا

مرحله اول

برای تهیه پاچانگا به روش ترکیه‌ای، ابتدا فلفل‌های سبز و گوجه‌فرنگی‌ها را به شکل ریز خرد می‌کنیم. سپس یک ورق خمیر یوفکا را روی میز قرار داده و با یک قلموی مرطوب، آن را نم‌دار می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری از گوجه‌فرنگی و فلفل‌های خرد شده را وسط خمیر یوفکا می‌گذاریم. بعد از آن یک ورق کالباس روی این مواد قرار می‌دهیم. سپس به میزان دلخواه پنیر چدار رنده شده را روی کالباس می‌ریزیم.

مرحله سوم

حالا لبه‌های خمیر را تا می‌زنیم و به شکل دلخواه می‌بندیم. تمام خمیرها را به همین روش آماده می‌کنیم. سپس یک تابه عمیق روی حرارت می‌گذاریم و به اندازه کافی روغن اضافه می‌کنیم تا خمیرها در روغن شناور شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را به همراه مقداری پولبیبر، نمک و فلفل سیاه در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با چنگال هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌ها یکنواخت شوند. آرد سوخاری را هم در یک کاسه دیگر می‌ریزیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه روغن داغ شد، خمیرها را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در آرد سوخاری می‌ غلطانیم تا کاملاً پوشانده شوند، و سپس آنها را در روغن داغ می‌گذاریم. وقتی یک سمت خمیرها سرخ شد، آنها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله ششم

در این مرحله وقتی هر دو سمت پاچانگاها طلایی و ترد شد، آنها را از تابه خارج کرده و روی دستمال حوله‌ای می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. در نهایت این پیش‌غذای خوشمزه را همراه با سس کچاپ سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا