مواد لازم

مواد لازم و آموزش پاچینی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش پاچینی

پاچینی مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب بین‌المللی است که با طعم‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری این دستور آشپزی با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
کتف مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
ماست ۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
پودر زیره ½ قاشق چایخوری
روغن مایع ½ پیمانه
تخم‌مرغ ۲ عدد
پودر سیر ۱ قاشق سوپ‌خوری
آرد سوخاری ۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت پاچینی مرغ

ترکیب پیاز و نمک

برای تهیه پاچینی مرغ خوشمزه، ابتدا پیاز را به صورت خلالی درشت برش می‌زنیم و در یک کاسه می‌ریزیم. سپس کمی نمک به پیاز اضافه می‌کنیم تا آب بیندازد که این کار موجب ترد شدن گوشت مرغ می‌شود.

خرد کردن فلفل دلمه ای و افزودن به کاسه

در این مرحله فلفل دلمه‌ای را به صورت خلالی خرد کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس آب لیمو ترش را گرفته و بعد از صاف کردن، به کاسه می‌ریزیم. در ادامه، ماست و روغن مایع را نیز به کاسه اضافه می‌کنیم.

افزودن ادویه

حالا پودر زنجبیل، پودر زیره، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا همه چیز مخلوط و یکنواخت شود. سپس کتف‌های مرغ را به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا طعم‌دهنده‌ها به مرغ بچسبند.

استراحت دادن

در این مرحله درب کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌ها به خورد گوشت مرغ برود. اگر زمان کافی دارید، بهتر است کتف‌های مرغ را از شب قبل طعم‌دار کنید.

شکل دادن به گوشت

پس از اینکه کتف‌های مرغ طعم‌دار شدند، آن‌ها را از داخل مخلوط طعم‌دهنده‌ها خارج می‌کنیم و آماده‌ی پخت می‌شوند. سپس گوشت‌های کنار استخوان کتف را برش می‌زنیم و مانند یک توب به سمت بالای کتف جمع می‌کنیم و اگر بخواهیم با خلال دندان فیکس می‌کنیم.

غلطاندن در آرد سوخاری

در ادامه آرد سوخاری و تخم‌مرغ‌ها را در دو کاسه جداگانه می‌ریزیم و جلوی دستمان قرار می‌دهیم. سپس یک تابه گود روی حرارت قرار می‌دهیم و به اندازه‌ای روغن می‌ریزیم که کتف‌ها در روغن شناور شوند.

سرخ کردن

در این مرحله کتف‌ها را از سمت استخوان می‌گیریم و سمت گوشت را در تخم‌مرغ می‌غلطانیم، سپس در آرد سوخاری می‌غلطانیم و در روغن داغ سرخ می‌کنیم. حرارت زیر تابه باید ملایم باشد تا کتف‌ها به طور کامل مغز پخت شوند.

سرو

پس از اینکه کتف‌های مرغ را به طور کامل سرخ کردیم، آنها را درون توری فلزی یا دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی‌شان خارج شود. سپس در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می‌کنیم.

نکات تهیه پاچینی مرغ

سس مناسب پاچینی

بسیاری از رستوران‌هایی که پاچینی را به این سبک سرخ کرده سرو می‌کنند، از سس کچاپ خانگی در کنار آن استفاده می‌کنند که طعم آن را دوچندان می‌کند. اگر تمایل دارید این سس خوشمزه را به صورت خانگی تهیه کنید، در ادامه مطلب زیر را مشاهده نمایید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا