مواد لازم و آموزش پاکوره پیتزایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش پاکوره پیتزایی
پاکوره پیتزایی یک نوع پیش غذای خوشمزه است که به شکل خمیر درست میشود. در این خمیر، مواد مختلف پیتزا اضافه میشود. در این دستور از ژامبون و فلفل دلمهای استفاده میشود، ولی میتوانید به جای آنها از ذرت، مرغ پخته و قارچ هم استفاده کنید. این غذا را میتوانید به عنوان فینگر فود در مهمانیها سرو کنید. همچنین میتوان آن را به عنوان پیشغذا در مجالس و یا به عنوان وعده شام در خانه تهیه کرد. مواد تشکیلدهندهی پاکوره پیتزایی با پاکورههای دیگر کمی متفاوت است، اما چون آن را هم در روغن سرخ میکنند، به این نام معروف شده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحلهی پاکوره پیتزایی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم پاکوره پیتزایی | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | تقریباً یک و نیم لیوان |
خمیر مایه | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
آب | ۱ لیوان سر خالی |
ژامبون | ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمهای خرد شده | نصف لیوان |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پاپریکا و آویشن | به مقدار لازم |
آموزش پاکوره پیتزایی
مرحله اول
برای تهیهی پاکوره پیتزایی خوشمزه، ابتدا یک کاسه کوچک بردارید و در آن خمیر مایه و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس آب ولرم را به آن اضافه کرده و کمی مخلوط کنید. حالا اجازه دهید که خمیر مایه به مدت ۱۰ دقیقه عمل بیاید.
مرحله دوم
در مرحلهی بعد یک کاسه دیگر بردارید و تخممرغها را در آن بشکنید. حالا با همزن دستی تخممرغها را خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس، مایهی خمیر به عمل آمده را به آن اضافه کنید و به آرامی آرد را کمکم به مخلوط اضافه کنید.
مرحله سوم
روی خمیر را بپوشانید و حدود ۲۰ دقیقه بگذارید تا استراحت کند. بعد از گذشت این زمان، ژامبون و فلفل دلمهای ریز خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس نمک و ادویهها را هم اضافه کنید و همهی مواد را خوب مخلوط کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله، اگر دوست دارید میتوانید ذرت، قارچ خرد شده و مرغ ریش ریش شده را هم به مخلوط اضافه کنید. اگر مایهی به دست آمده شل است، کمی آرد به آن اضافه کنید و اگر غلیظ بود، کمی آب بریزید. غلظت خمیر باید مانند یک فرنی سفت باشد.
مرحله پنجم
حالا یک تابه بردارید و درون آن روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود. سپس با قاشق از مایه برمیدارید و به آرامی در روغن داغ قرار دهید تا سرخ و طلایی شود. بعد از سرخ شدن، آن را با سس دلخواه سرو کنید.