مواد لازم

مواد لازم و آموزش پای مرغ پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پای مرغ پنیری

پای مرغ پنیری یک غذای خوشمزه و آسان است که می‌شود به روش‌های مختلف تهیه کرد. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه پای مرغ پنیری، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
آرد ۲۵۰ گرم
نمک ½ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱۲۵ گرم
آب سرد ۲ قاشق غذاخوری
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
خامه صبحانه ۱۵۰ میلی لیتر
پنیر پیتزا ۵۰ گرم
پنیر موزارلا به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش پای مرغ پنیری

مرحله اول

برای تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را در یک قابلمه با آب قرار می‌دهیم و روی حرارت می‌گذاریم تا کاملاً بپزد. پس از پختن، آن را ریش ریش می‌کنیم.

مرحله دوم

حال آرد را همراه با زردچوبه و نمک در یک کاسه مناسب الک می‌کنیم. سپس کره را روی حرارت بخار کتری ذوب می‌کنیم و به کاسه اضافه می‌کنیم. در ادامه، آب سرد را نیز به کاسه می‌ریزیم.

مرحله سوم‌

حالا بدون اینکه نیاز به ورز دادن باشد، خمیر را در کاسه جمع می‌کنیم و سپس آن را در سلفون می‌پیچیم و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت می‌دهیم. پس از این مدت، خمیر را خوب ورز می‌دهیم.

“““html

مرحله چهارم

در این مرحله، خمیر را بین دو کاغذ روغنی قرار داده و با استفاده از وردنه آن را باز می‌کنیم. سپس خمیر را درون قالب تارت قرار می‌دهیم و آن را کاملاً صاف می‌کنیم. حالا فر را روشن کرده و دما را به ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا فر گرم شود.

مرحله پنجم

حالا با استفاده از چنگال روی خمیر چند تا سوراخ ایجاد می‌کنیم. سپس قالب را به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر می‌گذاریم تا خمیر کمی استراحت کند. بعد از این زمان، تخم‌مرغ‌ها و مقداری پنیر موزارلا را در یک کاسه ریخته و آماده می‌کنیم.

مرحله ششم

بعد از آن، با همزن برقی تخم‌مرغ‌ها و پنیر را به خوبی هم می‌زنیم تا ترکیب شوند. سپس خامه صبحانه را همراه با مرغ پخته و ریش‌ریش شده به کاسه اضافه می‌کنیم و به اندازه‌ای هم می‌زنیم که مواد به خوبی مخلوط شوند. این مخلوط را درون قالب می‌ریزیم.

مرحله هفتم

حالا روی مواد را با پنیر پیتزا می‌پوشانیم، سپس قالب را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم تا پای مرغ و پنیر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه به خوبی پخته شود. بعد از اینکه زمان تمام شد، می‌گذاریم روی پنیر کمی طلایی و خوش‌رنگ شود. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا