مواد لازم و آموزش پای چوپان با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پای چوپان با مرغ
پای چوپان یا شپردز پای یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرلندی است که میتوان به شیوههای مختلف آن را درست کرد. برای یادگیری کامل نحوه تهیه پای چوپان با مرغ، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ نواری خرد شده | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
فلفل دلمه ای رنگی | به میزان لازم |
هویج | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پاپریکا و ادویه مرغ | به میزان لازم |
گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی | ۳ تا ۴ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
آب | یک و نیم قاشق غذا خوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
خامه | ۲ قاشق غذا خوری |
آموزش پای چوپان با مرغ
مرحله اول
برای درست کردن پای چوپان خوشمزه با مرغ، ابتدا سینه مرغ را به صورت نازک خرد کرده و پیاز را به شکل نگینی ریز میریزیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت میگذاریم و کمی روغن در آن میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله، مرغ و پیاز را به تابه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا کمی سبک شوند. سپس سیر و فلفل دلمهایهای خرد شده و هویج نازک برش خورده را هم اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حال همه مواد را با هم تفت میدهیم تا به هم خوب ترکیب شوند. سپس نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، ادویه مرغ و رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و مقداری تفت میدهیم. بعد از اینکه خوب تفت خوردند، شعله گاز را خاموش میکنیم.
مرحله چهارم
سیبزمینیهای متوسطی که قبلاً با پوست پختهایم را پوست میگیریم و آنها را پوره میکنیم.
“““html
در ادامه، نمک، فلفل سیاه و ۵۰ گرم کره را به مواد اضافه میکنیم. سپس مواد مرغی که آماده کردهایم را در ظرف مورد نظر میریزیم.
مرحله پنجم
حالا سیبزمینیها را به شکل توپهای کوچک درست میکنیم و روی مواد مرغ میچینیم. شیر و آرد را با هم مخلوط کرده و روی شعله ملایم هم میزنیم تا کمی غلیظ شود. سپس نمک و فلفل سفید را هم به این مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله ششم
اکنون شعله گاز را خاموش میکنیم و ۵۰ گرم کره و خامه را به مواد اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا سس ما غلیظ و یکدست شود. سپس مواد سس را به دیگر مواد اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
در نهایت کمی پنیر پیتزا روی تمام مواد میریزیم و ظرف را در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت با حرارت ۱۸۰ درجه قرار میدهیم تا بپزد و پنیرها ذوب بشود. سپس به مدت ۵ دقیقه با گریل فر، روی آن را برشته کرده و داغ سرو میکنیم.