مواد لازم

مواد لازم و آموزش پرده پلو بادمجانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پرده پلو بادمجانی

پرده پلو بادمجانی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
بادمجان قلمی ۶ عدد
برنج ۴ پیمانه

آموزش پرده پلو بادمجانی

مرحله اول

برای تهیه پرده پلو بادمجانی خوشمزه، ابتدا گوشت را به تکه‌های بزرگ برش می‌زنیم و در قابلمه می‌گذاریم. سپس پوست یک عدد پیاز را می‌گیریم و آن را به چهار قسمت تقسیم کرده و به گوشت اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله کمی نمک و زردچوبه به گوشت اضافه می‌کنیم، سپس قابلمه را تا نیمه با آب پر می‌کنیم و آن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. بگذارید گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب جوش بماند تا خوب پخته شود.

مرحله سوم

حالا بادمجان‌ها را شسته و کلاهک آن‌ها را جدا می‌کنیم و به صورت ورقه‌های نازک برش می‌زنیم. این برش‌ها را در یک کاسه پر از آب و نمک می‌گذاریم و به مدت ۳۰ دقیقه در آن نگه می‌داریم تا تلخی‌ آن‌ها گرفته شود.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان، بادمجان‌ها را از آب و نمک خارج کرده و در آبکش می‌گذاریم تا آب آنها کاملا برود. سپس برنج را شسته و در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم.

مرحله پنجم

حالا آب را به اندازه‌ای اضافه می‌کنیم که یک بند انگشت روی برنج را بپوشاند، سپس نمک آن را اندازه می‌زنیم و قابلمه را روی حرارت زیاد می‌گذاریم. وقتی که آب برنج کاملاً تبخیر شد، حرارت را کم می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله درب قابلمه را با دم‌کنی می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم برنج به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد. همچنین یک تابه روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مقداری روغن مایع داخل آن می‌ریزیم.

مرحله هفتم

وقتی روغن داغ شد، بادمجان‌ها را درون تابه می‌ریزیم و هر دو طرف آن‌ها را خوب سرخ می‌کنیم. سپس آن‌ها را روی دستمال آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

مرحله هشتم

پس از گذشت ۲ ساعت، گوشت را از قابلمه خارج می‌کنیم و آن را به تکه‌های کوچک می‌ریزیم. در ادامه یک قابلمه مناسب برمی‌داریم و بادمجان‌ها را به طوری که کف قابلمه را کاملاً بپوشانند، چیده و بقیه بادمجان‌ها را دور قابلمه قرار می‌دهیم.

مرحله نهم

در این مرحله، پوست پیاز باقی‌مانده را جدا کرده و شسته و به صورت خلالی نازک برش می‌زنیم. سپس یک تابه روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مقداری روغن مایع در آن می‌ریزیم و بعد پیاز را اضافه می‌کنیم.

مرحله دهم

حالا پیاز را تفت می‌دهیم تا کاملاً طلایی و سرخ شود. سپس گوشت ریش ریش شده را روی بادمجان‌ها می‌ریزیم و پیاز سرخ شده را روی گوشت می‌ریزیم تا طعم آن دلپذیرتر شود.

“““html

ریحان را خرد می کنیم و روی گوشت می پاشیم تا سطح آن را بپوشاند.

مواد لازم و آموزش پرده پلو بادمجانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله یازدهم

در این مرحله بعد از ۳۰ دقیقه، قابلمه برنج را از روی حرارت برمی‌داریم. سپس برنج را در قابلمه‌ای که حاوی بادمجان و گوشت است می‌ریزیم و با قاشق برنج را فشرده می‌کنیم تا کاملاً بهم بچسبند و شکل بگیرند.

مرحله دوازدهم

حالا یک پیمانه آب روی برنج می‌ریزیم و بادمجان‌های اضافی را روی برنج می‌گذاریم تا کاملاً روی برنج را بپوشاند و مانند یک بقچه شود. سپس روی حرارت ملایم شعله پخش‌کن قرار می‌دهیم و درب قابلمه را با دم‌کنی می‌پوشانیم.

مرحله سیزدهم

در این مرحله درب را بر روی قابلمه می‌گذاریم و قابلمه را روی شعله‌پخش‌کن قرار می‌دهیم. سپس اجازه می‌دهیم پرده‌پلو به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملاً بپزد. بعد از این زمان قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله چهاردهم

در نهایت پرده پلو بادمجانی را در ظرف دلخواه خود برمی‌گردانیم و سپس با برگ ریحان و گوجه‌فرنگی تزئین می‌کنیم. در آخر پرده‌پلو را به اندازه و شکل دلخواه برش می‌زنیم و به همراه دوغ سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا