آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش پشت زیک خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش تهیه پشت زیک

پشت زیک یکی از شیرینی‌های سنتی خوشمزه استان مازندران است که با انواع مغزیجات تهیه می‌شود. در این مقاله، روش کامل و مرحله به مرحله تهیه پشت زیک را با سایت رضیم مرور خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه پشت زیک
کنجد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه

روش تهیه پشت زیک

مرحله اول

برای شروع کار، کنجد را خوب تمیز کرده و در یک قابلمه می‌ریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و کنجد را تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن برطرف شود و کمی رنگ بگیرد.

مرحله دوم

سپس پس از اینکه بوی کنجد برطرف شد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم کنجد خنک شود. سپس شکر را به قابلمه اضافه کرده و دوباره آن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله، شکر را به صورت مداوم هم می‌زنیم تا کاملاً ذوب شده و کاراملی شود. سپس یک سینی مناسب انتخاب می‌کنیم و آن را با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم. وقتی شکر ذوب شد، بلافاصله کنجد را اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

اکنون کنجد و شکر را سریعاً با هم مخلوط می‌کنیم تا خوب ترکیب شوند. سپس مخلوط را درون سینی چرب شده می‌ریزیم و با کمک یک وردنه که کمی چرب کرده‌ایم، آن را به آرامی پهن می‌کنیم.

مرحله پنجم

مهم است که در این مرحله به سرعت عمل کنیم، زیرا اگر دیر عمل کنیم، پشت زیک خشک خواهد شد و نمی‌توان آن را به خوبی پهن کرد. سپس با چاقو می‌توانیم آن را به اندازه و شکل دلخواه برش بزنیم.

مرحله ششم

در نهایت، اجازه می‌دهیم پشت زیک کاملاً خنک شود، سپس آن را از سینی جدا می‌کنیم و برش‌ها را از هم جدا می‌کنیم. سپس می‌توانیم آن را در ظرف مورد نظر قرار دهیم و به همراه چای زعفرانی سرو کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا