آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش پشمک خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پشمک

پشمک یک شیرینی قدیمی و خوشمزه ایرانی است که طعم های مختلفی دارد. برای یادگیری نحوه تهیه آن به صورت قدم به قدم، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم پشمک
آرد ۱ و نیم لیوان
کره ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل یا وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر ۱ لیوان
آب ½ لیوان
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری

آموزش پشمک

مرحله اول

برای درست کردن پشمک در خانه، ابتدا شکر و آب را در یک قابلمه می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم. اجازه می‌دهیم که شکر در آب حل شود و وقتی که آب جوش آمد، آب لیمو را اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا می‌گذاریم شیره حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا کمی غلیظ شود. بعد از ۳۰ دقیقه، قوام شیره را با ریختن مقداری از آن در آب سرد بررسی می‌کنیم.

مرحله سوم

اگر شیره در آب حل نشد، یعنی آماده است. سپس آرد و پودر هل را در یک تابه مناسب می‌ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله چهارم

مطمئن شوید که آرد رنگ نگیرد. سپس کره را به آرد اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا آرد کمی گلوله گلوله شود. بعد مخلوط آرد را الک می‌کنیم تا صاف و یکدست شود.

مرحله پنجم

مخلوط آرد را در یک سینی می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم کاملاً خنک شود. سپس یک تابه را با کره چرب می‌کنیم و روی ظرفی با یخ قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

شیره را در تابه می‌ریزیم و آن را از اطراف مخلوط می‌کنیم تا در وسط جمع شود. با دست چرب، شیره را گرد کرده و از وسط به شکل حلقه‌ای باز می‌کنیم و در سینی حاوی مخلوط آرد می‌گذاریم.

مرحله هفتم

در این مرحله روی شیره آرد می‌ریزیم و سپس شیره را با حرکات ۸ انگلیسی باز و بسته می‌کنیم تا بافت شیره جدا شود و پشمک به وجود آید. در نهایت پشمک را در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا