مواد لازم

مواد لازم و آموزش پلادانه حلوا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پلادانه حلوا

پلادانه حلوا یکی از انواع حلواهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با روش‌های متفاوتی درست می‌شود. برای یادگیری نحوه تهیه پلادانه حلوا به صورت کامل و قدم به قدم، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم پلادانه حلوا
آرد پلادانه ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
گلاب ⅓ لیوان
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق مرباخوری
روغن یا کره ½ لیوان

آموزش پلادانه حلوا

مرحله اول

برای تهیه پلادانه حلوا، ابتدا آرد پلادانه را آماده می‌کنیم. برای این کار، ۱ پیمانه برنج نیم دانه را می‌شوییم و بعد در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. سپس به مقدار کافی به برنج آب اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا مقداری زردچوبه و نمک به برنج اضافه می‌کنیم و سپس برنج را به روش کته می‌پزیم تا آب اضافی‌اش تبخیر شود. بعد از اینکه برنج پخته شد، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و درون یک سینی مناسب می‌ریزیم و پخش می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، سینی را روی بخاری یا حرارت ملایم گاز قرار می‌دهیم و به طور مداوم هم می‌زنیم تا برنج کاملاً خشک شود. بعد از اینکه برنج خشک شد، آن را درون آسیاب می‌ریزیم و میکس می‌کنیم تا پودر شود.

مرحله چهارم

حالا آب را به همراه شکر و گلاب درون یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا شکر در آب حل شود. سپس وقتی شربت شروع به جوش آمد، زعفران دم کرده را اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، آرد پلادانه را درون یک تابه مناسب می‌ریزیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. سپس آرد را کمی تفت می‌دهیم و بعد روغن مایع را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا روغن به خورد آرد برود.

مرحله ششم

حالا تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و پودر هل را به همراه شربت داغ روی آرد می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم تا شربت به حلوا جذب شود. در ادامه حلوا را درون یک ظرف دیواره‌دار می‌ریزیم.

مرحله هفتم

در نهایت، روی حلوا به دلخواه مقداری مغز گردو، پودر پسته، پودر دارچین و هل می‌پاشیم و سپس به اندازه و شکل دلخواه برش می‌زنیم. بعد از آن حلوا را در ظرف مورد نظرمان قرار می‌دهیم و با چای تازه دم سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا