مواد لازم

مواد لازم و آموزش پلوی سبزیجات برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پلوی سبزیجات

پلوی سبزیجات یا سبزیجات پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که در نقاط مختلف دنیا تهیه می‌شود و دستورهای بسیار متنوعی دارد. این پلوی خوشمزه به صورت کاملاً گیاهی پخته می‌شود و از هیچ نوع گوشتی استفاده نمی‌شود. اما اگر دوست دارید می‌توانید هنگام تهیه این غذا مقداری گوشت مرغ یا گوشت قرمز هم به آن اضافه کنید. مواد غذایی و سبزیجاتی که می‌توانید در این غذا بکار ببرید بسیار متنوع‌اند، بنابراین می‌توانید از سبزیجات و مواد غذایی که بیشتر دوست دارید استفاده کنید. برای آشنایی بیشتر با این دستور پخت، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای 4 نفر
برنج 4 پیمانه
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
گوجه فرنگی پوره شده 3 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
هویج 1 عدد درشت
نخود فرنگی ½ پیمانه
ذرت ½ پیمانه
فلفل دلمه ای 1 عدد
فلفل سبز 2 عدد
قارچ 200 گرم
کره 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
کاری و آویشن به مقدار کافی
پاپریکا و روغن به مقدار کافی

دستور پخت پلو سبزیجات

مرحله اول

برای تهیه پلوی سبزیجات خوشمزه و زیبا، ابتدا گوجه فرنگی‌ها را خوب می‌شوییم، سپس پوست آنها را می‌گیریم و با رنده ریز خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. همچنین پیاز را هم پوست گرفته و می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی کوچک خرد می‌کنیم.

“`

مرحله دوم

در این مرحله فلفل دلمه‌ای و فلفل را شسته و کلاهک و هسته‌های آنها را جدا می‌کنیم. سپس آن‌ها را روی تخته آشپزخانه به صورت قطعات کوچک خرد می‌کنیم. سیرها را هم پوست کرده، می‌شوییم و خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم. پیاز و سیرها را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا کمی نرم شوند. حالا رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم و به مدت ۱ دقیقه تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله چهارم

بعد پوره گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و روی مواد کمی آویشن، فلفل سفید، کاری و نمک می‌پاشیم. مواد را تفت می‌دهیم و درب قابلمه را می‌گذاریم تا با حرارت کم به مدت ۱۵ دقیقه بپزند و آب پوره گوجه‌فرنگی تبخیر شود.

مرحله پنجم

در این مدت قارچ‌ها را پوست کرده، می‌شوییم و از وسط نصف می‌کنیم و به صورت ورقه‌ای خرد می‌کنیم. سپس برنج را شسته و آب آن را خالی کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

سپس آب را بر اساس مقدار برنج، به آن اضافه می‌کنیم (مثل دم انداختن برنج) و مواد را هم می‌زنیم. حالا روی قابلمه را با فویل می‌پوشانیم و سپس درب آن را می‌گذاریم تا برنج به مدت ۲۰ دقیقه به خوبی بپزد.

مرحله هفتم

در این مدت یک تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری کره داخل آن می‌ریزیم. قارچ‌های خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و کمی آویشن، فلفل، پودر سیر و نمک روی آن‌ها می‌پاشیم. سپس به مدت ۵ دقیقه مداوم قارچ‌ها را با ادویه‌ها تفت می‌دهیم.

مرحله هشتم

پس از تفت دادن قارچ‌ها، آن‌ها را داخل بشقابی می‌ریزیم. هویج‌ها را با پوست‌کن تمیز کرده، می‌شوییم و از وسط نصف می‌کنیم. سپس به صورت نگینی خرد کرده و داخل همان تابه می‌ریزیم.

مرحله نهم

حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و کمی تفت می‌دهیم تا هویج‌ها نرم شوند. سپس فلفل دلمه‌ای‌های خرد شده و فلفل سبز را به هویج اضافه می‌کنیم و آن‌ها را تفت می‌دهیم تا نرم شوند. حالا نخودفرنگی و ذرت‌ها را هم اضافه می‌کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله ادویه کاری، آویشن، پاپریکا، فلفل سیاه و مقداری نمک را روی مواد می‌پاشیم و همه‌ی مواد را هم می‌زنیم تا ادویه‌ها طعم بگیرند و سبزیجات نرم شوند.

مرحله یازدهم

بعد از اینکه برنج پخته شد، سبزیجات و قارچ‌های تفت داده شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. اجازه می‌دهیم برنج به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزد. سپس آن را در دیس می‌کشیم و نوش جان می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش پلوی سبزیجات برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا