مواد لازم

مواد لازم و آموزش پلوی مکزیکی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش پلوی مکزیکی

پلوی مکزیکی، همانطور که از نامش پیداست، یکی از غذاهای خوشمزه و پرادویه کشور مکزیک است. برای یادگیری این روش پخت خوشمزه، همراه ما باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج ۲ پیمانه
سینه مرغ ½ سینه کامل
فلفل دلمه ای ۱ عدد
کنسرو ذرت ½ پیمانه
گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
قارچ ۴ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد درشت
پودر پاپریکا ½ قاشق چایخوری
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
پودر لیمو عمانی ½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت پلوی مکزیکی

خیساندن برنج

برای تهیه پلوی مکزیکی خوشمزه، ابتدا برنج را با توجه به نوع آن بین ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در آب گرم به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک می‌خیسانیم. سپس پیاز را به صورت ریز خرد کرده و همراه با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم.

تفت دادن پیاز

پیاز را آنقدر تفت می‌دهیم تا شفاف و نرم شود، سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم. در ادامه، گوشت مرغ را به صورت مکعب‌های کوچکی خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم.

تفت دادن گوشت مرغ

گوشت مرغ را خوب تفت می‌دهیم تا سرخ شود و رنگش تغییر کند. سپس سیر را رنده کرده و به تابه می‌افزاییم. سیر رنده شده را فقط به اندازه‌ای تفت می‌دهیم که عطرش بلند شود، سپس فلفل دلمه‌ای خرد شده را هم به خرده‌های مرغ اضافه می‌کنیم.

خرد کردن قارچ

بعد از ۳ دقیقه، قارچ را به صورت مکعبی یا ورقه‌ای خرد می‌کنیم و با ذرت به تابه می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را به شکل ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم.

افزودن ادویه

در این مرحله، پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر لیمو عمانی و پودر زنجبیل را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به تابه می‌زنیم و مواد را خوب تفت می‌دهیم تا آب اضافی بخار شود. سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

پخت اولیه برنج

در این مرحله، یک قابلمه مناسب را تا نیمه با آب پر می‌کنیم و روی شعله زیاد قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید. سپس برنج خیس خورده را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار می‌دهیم تا پخت اولیه اش انجام شود.

آبکشی کردن برنج

وقتی دانه‌های برنج کاملاً نرم و مغزشان سفت شد، باید برنج را آبکشی کنیم. سپس یک قابلمه دیگر روی حرارت می‌گذاریم و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم. برای تشکیل ته‌دیگ، می‌توانیم از سیب‌زمینی ورقه‌ شده یا نان لواش استفاده کنیم.

اضافه کردن لایه لایه مواد به قابلمه

در این مرحله، روی ته‌دیگ را با برنج می‌پوشانیم و یک لایه از مخلوط مرغ و قارچ را روی برنج قرار می‌دهیم. این کار را ادامه می‌دهیم و به‌صورت لایه‌ای برنج و مخلوط مرغ و قارچ را در قابلمه می‌ریزیم. لایه آخر را باید با برنج پر کنیم.

سرو

حالا درب قابلمه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم برنج بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. بعد از اینکه برنج دم کشید، آن را با سایر مواد داخل قابلمه ترکیب می‌کنیم تا کاملاً یکدست شود. سپس برنج را داغ سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا