مواد لازم و آموزش پلو اسفندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش پلو اسفندی
پلو اسفندی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که اصلیت آن به شهرهای استان فارس برمیگردد. برای یادگیری کامل و گام به گام تهیه پلو اسفندی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
برنج | ۳ پیمانه |
لوبیا سفید | ½ پیمانه |
نخود | ½ پیمانه |
ماش | ½ پیمانه |
جو | ½ پیمانه |
گندم | ½ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
ادویه پلویی و پودر میخک | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش پلو اسفندی
مرحله اول
برای آمادهسازی پلو اسفندی خوشمزه، ابتدا حبوبات و غلات را داخل یک کاسه آب بریزید و بگذارید یک شب خیس بخورند. برای جلوگیری از نفخ حبوبات، بهتر است که هر چند ساعت، آب را عوض کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، حبوبات را آبکش کرده و همراه با چند لیوان آب در یک قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید حبوبات به مدت یک تا یک ساعت و نیم بپزند.
مرحله سوم
در همین فاصله، یکی از پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت دهید. پیاز را خوب تفت بدهید تا نرم و شفاف شود.
مرحله چهارم
سپس گوشت را به قابلمه پیاز اضافه کنید و مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد از آن، ۶ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید گوشت به طور کامل پخته شود.
مرحله پنجم
وقتی که گوشت کاملاً پخته شد و حدود ۲ لیوان آب در قابلمه باقی ماند، مقداری زردچوبه، ادویه پلویی و پودر میخک به قابلمه اضافه کنید. سپس گوشت را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.
مرحله ششم
در این مرحله…
“““html
برنج را به قابلمه اضافه کنید و مثل کته بگذارید تا آب داخل آن کشیده و برنج را جذب کند. وقتی حبوبات کاملاً پخته شدند، آنها را به برنج اضافه کرده و خوب هم بزنید.
مرحله هفتم
حالا وسط برنج را خالی کنید و گوشت را در وسط آن بگذارید. سپس درب قابلمه را بگذارید تا بخار بیفتد. بعد از آن حرارت را کم کنید و بگذارید برنج به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه دم بکشد.
مرحله هشتم
در این میان، پیازهای باقیمانده را خلالی خرد کرده و همراه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. در نهایت، اسفندی پلو را در ظرف مورد نظر سرو کرده و با پیاز داغ و مواد دلخواه تزیین کنید.