مواد لازم

مواد لازم و آموزش پلو اسپانیایی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پلو اسپانیایی

این غذا نوعی برنج است که به کشور اسپانیا مربوط می‌شود. برنج به شکل دمی در پلوپز و با سبزیجات سرخ شده طبخ می‌شود. در انتها می‌توانیم روی آن سیب‌زمینی سرخ‌کرده و پنیر برشته بگذاریم. این وعده غذایی بدون گوشت و مرغ است و پروتئین آن از پنیر تأمین می‌شود، پس می‌تواند گزینه‌ای رژیمی باشد. در این دستور، برنج خام به مدت ۵ دقیقه تفت می‌خورد که باعث می‌شود عطر و طعم خوبی به غذا بدهد.

مواد لازم برای ۳ نفر
برنج ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
سیر ۲ حبه
سس گوجه‌فرنگی ½ پیمانه
زیره و فلفل قرمز به مقدار کافی
آب ۳ پیمانه
سیب‌زمینی ۱ عدد بزرگ
نمک و روغن به مقدار کافی
پنیر صبحانه به مقدار کافی

دستور پخت پلو اسپانیایی

مرحله اول

برای درست کردن پلو اسپانیایی، ابتدا پیاز را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را هم بشویید و خرد کنید. یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن زیتون را در آن بریزید.

مرحله دوم

پیاز را به تابه اضافه کنید و آن را تفت دهید تا طلایی و نرم شود. حالا فلفل دلمه‌ای و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس برنج شسته شده را به مواد اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید. نیازی نیست که برنج کاملاً سرخ شود.

مرحله سوم

فقط کافی است که برنج تفت بخورد تا طعم خوبی بگیرد. بعد از آن سس گوجه‌فرنگی را همراه با نمک، فلفل و زیره به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید. سپس همه مواد را با آب مخلوط کرده و در پلوپز بگذارید تا بپزد. حدود بیست دقیقه زمان می‌برد تا پخته شود. در همین حین، سیب‌زمینی‌ها را بشویید و پوست بکنید.

مرحله چهارم

سیب‌زمینی‌ها را به صورت نگینی خرد کرده و در یک تابه سرخ کنید. همچنین پنیر صبحانه را نیز به مکعب‌های کوچک برش بزنید و در یک تابه دیگر سرخ کنید. وقتی برنج پخته شد، آن را در ظرف مناسبی بریزید و در آخر سیب‌زمینی‌ها و پنیر سرخ‌شده را روی آن بگذارید.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا