مواد لازم

مواد لازم و آموزش پلو جعفری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پلو جعفری

برنج یکی از غذاهای اصلی سفره ایرانی‌هاست. برنج را به دو صورت کته یا آبکش شده درست می‌کنند. یکی از انواع برنج‌ها، برنج‌های مخلوط هستند که بدون خورش سرو می‌شوند. پلو جعفری نیز یکی از این نوع برنج‌هاست. در این برنج از سبزیجات مختلف مانند ذرت، هویج و نخود فرنگی استفاده می‌شود. برای پروتئین این غذا، از فیله یا سینه مرغ سرخ شده بهره می‌بریم. این غذا به خاطر عطر و طعم خوشمزه جعفری و همچنین ظاهر زیبا و رنگارنگی که به خاطر سبزیجات دارد، بسیار محبوب است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله پلو جعفری، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله یا سینه مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
کره ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دارچین کمی
زعفران دم شده به مقدار لازم
جعفری خرد شده ۱ پیمانه
هویج ۱ عدد
نخود فرنگی نصف پیمانه
لوبیا سبز نصف پیمانه
آب مرغ یا آب معمولی نصف پیمانه
برنج دو و نیم پیمانه
ذرت یک سوم پیمانه

آموزش پلو جعفری

مرحله اول

برای تهیه پلوی خوشمزه و مجلسی با جعفری، ابتدا سینه مرغ یا فیله را به شکل نوارهایی برش می‌زنیم. پیاز را شسته و پوست می‌گیریم و سپس رنده می‌کنیم. یک تابه را با ۱ قاشق غذا خوری کره روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

مرغ‌ها را به تابه اضافه کرده و تا وقتی که رنگ آن‌ها تغییر کند، تفت می‌دهیم. سپس پیاز را به مخلوط اضافه کرده و باز هم تفت می‌زنیم. در ادامه نمک، فلفل سیاه، کمی دارچین و زعفران دم شده را هم اضافه کرده و اجازه می‌دهیم با حرارت بالا سرخ شود.

مرحله سوم

زمانی که مرغ خوب پخته شد، جعفری خرد شده را به آن اضافه می‌‌کنیم و…

“““html

و تا زمانی که مواد کاملاً سرخ شود، آن را تفت می‌دهیم. هویج‌ها را شسته و خرد می‌کنیم. یک تابه برمی‌داریم و هویج، نخودفرنگی، ذرت و لوبیا سبز را درون آن می‌ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، آب مرغ، یک قاشق کره و کمی زعفران به مواد اضافه می‌کنیم. سپس کمی نمک می‌زنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بپزد و کاملاً سرخ شود. اگر سویا سبز هم در دسترس باشد، می‌توانیم از آن هم استفاده کنیم.

مرحله پنجم

برنجی که یک ساعت قبل با کمی آب و نمک خیس کرده‌ایم را در قابلمه‌ای که آب آن در حال جوش است می‌ریزیم و می‌گذاریم تا نیم‌پز شود. سپس آن را آبکش می‌کنیم. یک قابلمه دیگر آماده می‌کنیم و کمی روغن در کف آن می‌ریزیم. ته‌دیگ دلخواه (نان یا سیب‌زمینی) را در کف قابلمه می‌چینیم.

مرحله ششم

در مرحله آخر، برنج و سبزیجات و مواد گوشتی را لایه‌لایه درون قابلمه می‌ریزیم. در پایان، روی برنج زعفران دم‌کرده می‌ریزیم و می‌گذاریم تا روی حرارت بسیار کم دم بکشد. موقع سرو، روی آن پیاز داغ و زرشک می‌ریزیم و آن را سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا