مواد لازم

مواد لازم و آموزش پلو زردچوبه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پلو زردچوبه

پلو زردچوبه یک نوع غذای خوشمزه و آسان است که می‌توان آن را با روش‌های مختلف درست کرد. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله پلو زردچوبه، ادامه متن را در سایت رضیم مشاهده کنید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج ۲ پیمانه
کره ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
آب مرغ، آب گوشت یا آب ساده ۳ فنجان
برگ بو ۲ عدد

آموزش پلو زردچوبه

مرحله اول

برای درست کردن پلو زردچوبه، ابتدا برنج را بسته به تازگی آن در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با آب ولرم و ۱ قاشق نمک خیس می‌کنیم. اگر برنج قدیمی‌تر باشد، باید مدت بیشتری آن را خیس کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، برنج خیس‌خورده را آبکش می‌کنیم. سپس روغن زیتون و کره را در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا کره ذوب و کمی داغ شود.

مرحله سوم

حالا برنج را که آبکش کرده‌ایم به قابلمه اضافه می‌کنیم و حدود ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت می‌دهیم. سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و برگ بو را به قابلمه می‌افزاییم و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

بعد از آن، به قابلمه آب اضافه می‌کنیم به طوری که سطح آب حدود یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند و بعد از آن حرارت را کمی کم می‌کنیم.

مرحله پنجم

حدود ۱۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا آب درون قابلمه کم شود. بعد از اینکه آب کاملاً کشیده شد، درب قابلمه را می‌گذاریم و حرارت را در کمترین حالت قرار می‌دهیم و برنج را به مدت ۴۵ دقیقه دم می‌گذاریم.

مرحله ششم

وقتی برنج خوب دم کشید، برگ بو را از قابلمه خارج کرده و دور می‌اندازیم. سپس برنج را در قابلمه مخلوط می‌کنیم تا رنگ آن یکنواخت شود. در نهایت پلو زردچوبه را در دیس سرو کرده و می‌توانیم با سالاد میل کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا