مواد لازم

مواد لازم و آموزش پلو شوشتری خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش پلو شوشتری

پلو شوشتری یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به روش‌های مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری این دستور پخت با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
برنج ۳ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
کره و روغن به مقدار کافی

دستور پخت پلو شوشتری

پخت لوبیا

برای درست کردن پلو شوشتری خوشمزه، ابتدا لوبیا را از شب قبل خیس می‌کنیم تا نفخ آن گرفته شود. بعد لوبیا را همراه با چند پیمانه آب در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا بپزد.

آماده کردن فیله مرغ

در حین اینکه لوبیا می‌پزد، فیله مرغ را به تکه‌های کوچک برش می‌زنیم و با ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده، ۱ قاشق غذاخوری روغن و کمی نمک و فلفل در یک کاسه مخلوط می‌کنیم.

استراحت دادن

حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مرغ مزه‌دار شود. وقتی مرغ مزه‌دار شد، آن را از یخچال خارج کرده و در تابه با کره سرخ می‌کنیم.

پخت برنج

در این مرحله یک قابلمه را تا نیمه آب پر می‌کنیم و آن را روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید. سپس برنجی که قبلاً خیس کرده‌ایم را در آب جوش می‌ریزیم و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه می‌گذاریم بپزد.

آبکش کردن برنج

زمانی که برنج نرم شد ولی مغز آن هنوز سفت است، آن را آبکشی می‌کنیم. حالا قابلمه‌ای که برای پخت پلو شوشتری آماده کرده‌ایم را روی حرارت می‌گذاریم و ۲ قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه می‌کنیم.

اضافه کردن لوبیا چشم بلبلی و گوشت مرغ

در این مرحله، برای ته دیگ می‌توانیم از نان یا سیب‌زمینی ورقه‌ای استفاده کنیم. سپس روی ته دیگ را با برنج می‌پوشانیم. کمی شوید خشک، لوبیا چشم بلبلی و گوشت مرغ را روی برنج می‌ریزیم و دوباره برنج اضافه می‌کنیم.

اضافه کردن زعفران و کره

به همین صورت مواد را به صورت لایه‌ای در قابلمه می‌چینیم تا قابلمه پر شود. سپس مقداری کره و باقیمانده زعفران را روی برنج می‌ریزیم و درب قابلمه را می‌گذاریم تا برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بخارپز شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا