مواد لازم

مواد لازم و آموزش پلو مخلوط با قلقلی مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پلو مخلوط با قلقلی مرغ

پلو مخلوط با قلقلی مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و آسان است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف تهیه کرد. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران و سینه مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
برنج ۴ پیمانه
بادمجان ۲ عدد
جعفری ۱۵۰ گرم
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار کافی
خلال پسته به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و پودر سیر به مقدار کافی

آموزش پلو مخلوط با قلقلی مرغ

مرحله اول

برای تهیه پلو مخلوط با قلقلی مرغ خوشمزه، ابتدا گوشت سینه و ران مرغ را جدا کرده و به همراه پیاز در یک کاسه مناسب چرخ می‌کنیم. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا پودر سوخاری را به کاسه اضافه می‌کنیم و همه مواد را به خوبی ورز می‌دهیم تا ترکیب شوند. بعد از آن روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا مزه‌ها به خوبی به هم بیامیزند.

مرحله سوم

در این مرحله یک قابلمه را تا نیمه آب می‌زنیم و مقداری نمک به آن اضافه می‌کنیم. سپس…

“““html

قابلمه را روی حرارت بالا قرار می‌دهیم تا آب به جوش بیاید. سپس بادمجان‌ها را شسته و پوست آن‌ها را به صورت راه راه می‌گیریم.

مرحله چهارم

حالا بادمجان‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده و در یک کاسه آب و نمک می‌ریزیم، سپس می‌گذاریم تا بادمجان‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آب و نمک بمانند تا تلخی‌شان گرفته شود.

مرحله پنجم

بعد از آن، برنج را می‌شوییم و به قابلمه ای که آبش به جوش آمده اضافه می‌کنیم. اجازه می‌دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه در آب جوش بماند تا کمی بپزد. در این فاصله، مواد گوشتی را از یخچال بیرون می‌آوریم.

مرحله ششم

حالا از مواد گوشتی، قسمتی به اندازه یک گردو جدا کرده و گرد می‌کنیم. سپس یک تابه روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و کمی روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم. گوشت‌های قلقلی را در تابه می‌ریزیم و سرخ می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این زمان، جعفری را می‌شوییم و ریز خرد می‌کنیم. سپس به همراه کمی زعفران دم‌کرده برای خوش‌رنگ‌تر شدن گوشت‌ قلقلی‌ها به تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا عطر جعفری آزاد شود.

مرحله هشتم

در این مرحله، می‌گذاریم قلقلی‌ها کاملاً سرخ شوند، سپس آن‌ها را از تابه خارج می‌کنیم. بادمجان‌ها را درون آبکش ریخته و به خوبی فشار می‌دهیم تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.

مرحله نهم

سپس بادمجان‌ها را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شوند. وقتی برنج نرم و مغز آن کمی سفت باشد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و برنج را در آبکش می‌گذاریم تا آبکشی شود.

مرحله دهم

در این مرحله مقداری روغن مایع در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و ته دیگ دلخواهمان را در آن قرار می‌دهیم. سپس یک لایه برنج در قابلمه می‌ریزیم و کمی از گوشت قلقلی و بادمجان سرخ‌شده روی برنج می‌ریزیم.

مواد لازم و آموزش پلو مخلوط با قلقلی مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله یازدهم

به همین ترتیب ادامه می‌دهیم و کمی زعفران دم‌کرده روی برنج می‌ریزیم. سپس شعله‌پخش‌کن را روی حرارت ملایم قرار داده و قابلمه را روی آن می‌گذاریم.

مرحله دوازدهم

حالا درب قابلمه را با دم‌کنی می‌پوشانیم و روی قابلمه قرار می‌دهیم تا پلو به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد. در این زمان زرشک و خلال پسته را می‌شوییم و در یک کاسه آب می‌ریزیم.

مرحله سیزدهم

در این مرحله اجازه می‌دهیم خلال و زرشک به مدت ۳۰ دقیقه در آب بمانند تا خیس بخورند. بعد از این زمان، یک تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مقداری روغن مایع در آن می‌ریزیم. سپس زرشک را در آبکش می‌ریزیم.

مرحله چهاردهم

حالا زرشک و خلال پسته را به تابه اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت می‌دهیم. سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم. وقتی پلو دم کشید، قابلمه را از روی حرارت برداشته و پلو را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله پانزدهم

در این مرحله پلو مخلوط را در ظرف مورد نظر ریخته و مخلوط زرشک و خلال پسته را به صورت یکنواخت روی پلو می‌ریزیم. در نهایت کمی برگ جعفری روی پلو می‌گذاریم و آن را همراه با ماست سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا