مواد لازم

مواد لازم و آموزش پلو مرغ خامه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش پلو مرغ خامه‌ای

پلو مرغ خامه‌ای یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که ریشه‌ای ایتالیایی دارد. این غذا به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید، همراه ما در سایت رضیم باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز ۱ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زعفران به مقدار لازم
فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر خردشده ۲ حبه
سیب‌زمینی مکعبی خردشده ۲ عدد
خامه صبحانه ۱ بسته
پنیر ماسکارپونه ۲ قاشق غذاخوری
عصاره مرغ ۱ عدد
برنج ۲ پیمانه

آموزش پلو مرغ خامه‌ای

مرحله اول

برای درست کردن پلو مرغ خامه‌ای، ابتدا پیاز را خرد کنید. یک تابه بردارید و با کمی روغن روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس پیاز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

مرحله دوم

سینه مرغ را که به مکعب‌های کوچک خرد کرده‌اید و با نمک، فلفل و زعفران مزه‌دار کرده‌اید، به تابه اضافه کنید. مرغ را تفت دهید تا کمی طلایی شود. سپس نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی زردچوبه را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

تمام مواد را با هم تفت دهید تا عطر ادویه‌ها به خوبی آزاد شود. سپس کمی رب گوجه‌فرنگی و سیر خردشده را به تابه اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید. در انتها، سیب‌زمینی‌های مکعبی که قبلاً سرخ کرده‌اید را اضافه کنید.

مرحله چهارم

چند دقیقه بعد، حرارت را خاموش کنید. حالا خامه صبحانه را با پنیر ماسکارپونه و عصاره مرغ در یک کاسه مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. برنج را که از دو ساعت قبل با آب و نمک خیس کرده‌اید، آبکش کنید.

مرحله پنجم

یک قابلمه آب را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس کمی نمک و برنج را به آن اضافه کنید و بگذارید تا آب بجوشد و برنج نیم‌پز شود. بعد از نیم‌پز شدن، برنج را آبکش کرده و در یک ظرف مناسب که کمی چرب شده، بریزید.

مرحله ششم

حالا سطح برنج را صاف کنید و مواد مرغ را روی آن بریزید و خوب پخش کنید. سپس مخلوط خامه‌ای را روی آن بریزید و ظرف را به مدت ۴۰ دقیقه در فر از پیش گرم‌شده با دمای ۲۸۰ درجه قرار دهید تا بپزد. در پایان، چند دقیقه نیز گریل را روشن کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا