مواد لازم

مواد لازم و آموزش پلو هفت رنگ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش پلو هفت رنگ

پلو هفت رنگ یکی از غذاهای خوش‌مزه و قدیمی ایرانی است که با مواد مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این دستور پخت در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم بروکلی ½ کلم بروکلی
گل کلم ½ گل کلم
فلفل دلمه ای رنگی ۱ عدد
عدس ۱ پیمانه
برنج ۳ پیمانه
فیله مرغ ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
آب لیمو ترش تازه به مقدار کافی
زعفران دم کرده به مقدار کافی
نمک، زردچوبه زیره به مقدار کافی
پولبیبر و پاپریکا به مقدار کافی

آموزش پلو هفت رنگ

مرحله اول

برای تهیه پلو هفت رنگ، در ابتدا باید برنج را شسته و به همراه مقداری نمک داخل یک کاسه بریزید. سپس برنج را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در آب بگذارید تا خیس بخورد.

مرحله دوم

در این مرحله، عدس را شسته و به همراه یک مقدار نمک داخل یک قابلمه آب بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و اجازه دهید عدس در آب جوش بماند تا خوب پخته و نرم شود.

مرحله سوم

حالا یک قابلمه دیگر بردارید و تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، برنج را که خیس خورده آبکشی کنید و…

“““html

و به قابلمه‌ای که آب آن در حال جوشیدن است اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا برنج را به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه در آب جوش می‌گذاریم تا پخت اولیه‌اش انجام شود. بعد از این مدت، وقتی که دور دانه‌ های برنج نرم شد و وسط آن هنوز کمی سفت بود، برنج را آبکشی می‌کنیم.

مرحله پنجم

عدس پخته شده را در آبکش می‌ریزیم تا آب اضافه‌اش برود. سپس مقداری روغن مایع در قابلمه دلخواهمان می‌ریزیم و ته‌دیگ مورد نظر را در آن قرار می‌دهیم. بعد یک لایه برنج را در قابلمه می‌ریزیم.

مرحله ششم

حالا مقداری عدس به همراه زیره و زعفران دم‌کرده روی برنج می‌ریزیم. همین‌طور این کار را تا تمام شدن مواد ادامه می‌دهیم. سپس شعله‌پخش‌کن را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و قابلمه را روی آن می‌گذاریم.

مرحله هفتم

در این مرحله، درب قابلمه را با دم‌کنی می‌پوشانیم و روی آن می‌گذاریم. حالا می‌گذاریم پلو به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا خوب دم بکشد. در همین حین، سینه مرغ را به صورت نواری نازک خرد کرده و یک تابه روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله هشتم

مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و منتظر می‌مانیم روغن گرم شود. سپس سینه‌های مرغ را به همراه کمی نمک، زردچوبه، پاپریکا، فلفل‌دلمه‌ای، زعفران دم‌کرده و یک قاشق آب لیمو تازه به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله نهم

حالا سینه مرغ را تفت می‌دهیم تا کاملا سرخ و پخته شود. سپس آن را کنار می‌گذاریم. پیازها را به صورت خلالی نازک بریده و در همان تابه که سینه‌های مرغ را سرخ کردیم به همراه مقداری زعفران سرخ می‌کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله، گل‌کلم، فلفل دلمه‌ای و کلم بروکلی را به صورت ریز خرد می‌کنیم. سپس پیاز سرخ شده را از تابه خارج کرده و گل‌کلم و فلفل دلمه‌ای را به تابه می‌افزاییم و کمی تفت می‌دهیم.

مواد لازم و آموزش پلو هفت رنگ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله یازدهم

مقداری نمک، آب لیمو ترش تازه و زعفران دم‌کرده به تابه اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. سپس کلم بروکلی را به تابه اضافه کرده و آنقدر تفت می‌دهیم که رنگش تغییر نکند. در این مرحله نیمی از پیاز سرخ شده را به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوازدهم

وقتی عدس‌پلو کاملا دم کشید، آن را هم می‌زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند و در ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم. سپس صیفی‌جات سرخ شده و سینه مرغ را روی پلو می‌ریزیم و با پیاز داغ باقی مانده تزئین می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا